[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Bazinul e in tratament cu hiposalinitate,dupa o explozie de gris.Am pierdut 3 pesti:heniochus,hepatus (asta se facuse atat de frumos...era rotund ca un discus) si un loricula.
Am reusit sa scot din boala (sper ) zebrasoma,naso si pomacant-ul care acum par a se comporta normal si au inceput sa manance bine.
Cei doi goby nu au avut nici pe dracu' in toata perioada asta,in timp ce ceilalti pesti erau varza.
Gradinarule care esti...
Spor !!!
Frumos acvariu ai,Laurentiu.
Pentru un Aquamaster ca tine,nimic nu e imposibil,asa ca da-i inainte cu ideile.
Doamne...
Sa ai noroc la pestioci.
'tu-i mama ei de acvaristica.
darthradu wrote:Am incercat, la cele 2 mese dau cu siringa cu artemie si mysis si peste ea, raman bucatele mici prinse de ea, degeaba. Brown slime disease nu pare sa aiba, desi din ea mai iese cateodata o chestie ce seama cu brown slime )) De asta am zis cu apa de osmoza, ca tratament.

Da' face ceva cu bucatelele alea prinse de ea? Are vreo reactie,incearca sa le duca spre gura?
Ai incercat sa hranesti coralul?
Mah,produsul e bun, eu l-am folosit. Daca mergi pe calea asta, tratamentul ar trebui sa dureze vreo 8 saptamani, ajutat si de indepartare mecanica.
Poti face o incercare daca vrei.
Aia verde e cianobacterie,Radu.Daca zici ca euphillia aia da semne ca nu-i place ceva,incepe sa nu se mai hidrateze ca lumea,mai bine scoate-o de acolo.Eu asa as face.
Dar vezi sa o cureti temeinic inainte sa o bagi la tine in bazin.
edyr wrote:Eu cred ca suporta coralii mai bine salinitatea mai mica decat mai mare..

+1
Iti iau eu stelele, gorgonia si asterine.
@Catalin: Isi revine el si dupa asta. Creaturile vor sta la mine pana il reface.
Poti sa bagi niste melci.
dan.pavelescu wrote:Am putea sa punem mana de la mana o suma (sa zicem 50 lei/caciula) si sa-i luam ca cado' niste pesti (aici sa ne ajute Koala si sa ne indice ce doreste)

De acord.

Bah,nici nu stiu ce sa zic,nashpa de tot situatia.
Iti creste acvariul, Raducule.
robygym wrote:... asa ca pe viitor am sa am una de dat sau vandut.

Cand te hotarasti sa o vinzi,ti-o cumpar eu.
Nu ne urmareste,nu are timp.

Primite pa surse :

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Pai sa ne spui atunci...bro. Da' de ce sa nu spui aici? E secret ?
Zsido wrote:Bah Cristi dar iar te dai la floricele?Cine le vinde?Oricum mi se par scumpi corali de mai sus....

Scumpi?Appleberry?

Nu ma dau la nici o floricica bah Levi ,imi fac si io ferma,ca se poarta.
Peti le vinde.
Asa cum se intampla de obicei,chiar atunci cand nu te astepti...appleberry la 150 de leuti.Asa ca o sa zic pas la digitatele alea verzi.

Sunt frumoase?Voi ce parere aveti?
image
image

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: