[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: edyr
Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Prima mutare ar fi sa le scoti din apa sarata ;))
edyr wrote:Check list:
pompa de 9000l de la ala micu` - este
fitingaraiele de la Timisoara -sunt.
urmeaza sa imi fac si eu un BA,cu ajutorul lui Dragos.

Au ajuns si flansele.Maine incerc sa incropesc un plan.
Sunt cu ochii pe monitor.
Radu,la Iasi cand ajungi????
Orice veti comanda ma bag si eu.
Ai dat vre-o spargere,ceva?Aaaa asa ca parca am auzit eu ceva la o banca prin zona.. ;D
Hai,mai bagati,ca sa pot lua notite )
Apropo,turul cum vine,adica cum intra apa in acvariu?Cu furtun cum se vede in poza sau ai facut teava din pvc?
Apropo,nu il mai vinzi?
Am facut si eu achizitii de la ei,sunt seriosi iar transportul m-a ajuns undeva la 30usd.
r_o_n_i wrote:
kirucd wrote:...
- salinitate 1028 (masurata cu colorimetrul de la Hanna)
...

am gasit aici ceva info despre Tissue Necrosis on your SPS ; in cazul meu cred ca salinitatea mare a fost cauza.

Am avut si eu aceleasi problema si am ajuns la concluzia ca salinitatea mare e mai grava decat hiposalnitatea.
Sebastian Costin wrote:Daca nu sunt pradatori atunci este foarte posibil sa ai lipsa de K in apa (cel putin asa am citit pe afara)
Daca vezi ca nu se opreste singura scapare este sa fraguiesti coralul si sa elimini tot ce este necrozat.
O varinata buna de dezinfectie este sa folosesti superglue la lipire.

bun sfatul,dar cred ca mai bine ai verifica si salinitatea.
Saptamana trecuta nu ati facut nimic,eram prin Bucuresti,acum...
Am nevoie de o lampa care sa se potriveasca pentru dimensiunile 130x60cm,cu arduino.gasesc pe cineva priceput si cu timp liber?
La mine dimensiunea e de 130x60x55.
acum am un k3 48 wide si nu imi acopera nici lungimea nici latimea,dar e pus direct pe acvariu.Probabil ca daca il suspend la 20 30 cm deasupra imi acopera latimea.Cu toate asta vreau o lampa noua.Ma poate ajuta cineva?
Nu cred ca se ajunge asa scump cu DIY,dar oricum ar merita sa imi fac un calcul.Stii pe cineva care are timp? ;)
Eram curios deoarece eu duc lipsa de o iluminare serioasa si trebuie sa fac ceva in sensul asta iar bazinele noastre sunt oarecum asemanatoare ca dimensiune.
Ia povesteste-ne despre sistemul tau de iluminat 4xaisol.Ai schimba ceva,daca ar fi sa iti achizitionezi din nou ce ai lua?
kirucd wrote:
LE ala nenea Shubi e un coral pe care nu cred sa il aiba cineva pe la noi, a venit cu piatra vie,
era cat o moneda de 50 si acum are o palma. Nu stiu sa iti spun ce coral este, nu are o grosime
foarte mare, si se lipeste de piatra vie precum coralina. Nu am cum sa il fraguiesc, mai ales ca e
la baza coloanei din mijloc.

Am si eu din asta,e prins de un disc deci e f mic al meu.
Eventual as putea face dintr-un gratar cu ochiuri de 1 sau 0.5mm o cutiuta....

Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Go to: