Message |
|
Prima mutare ar fi sa le scoti din apa sarata ;))
|
 |
|
edyr wrote:Check list:
pompa de 9000l de la ala micu` - este
fitingaraiele de la Timisoara -sunt.
urmeaza sa imi fac si eu un BA,cu ajutorul lui Dragos.
Au ajuns si flansele.Maine incerc sa incropesc un plan.
|
 |
|
Sunt cu ochii pe monitor.
|
 |
|
Radu,la Iasi cand ajungi???? 
|
 |
|
Orice veti comanda ma bag si eu.
|
 |
|
Ai dat vre-o spargere,ceva?Aaaa asa ca parca am auzit eu ceva la o banca prin zona.. ;D
|
 |
|
Hai,mai bagati,ca sa pot lua notite  )
|
 |
|
Apropo,turul cum vine,adica cum intra apa in acvariu?Cu furtun cum se vede in poza sau ai facut teava din pvc?
|
 |
|
Apropo,nu il mai vinzi? 
|
 |
|
Am facut si eu achizitii de la ei,sunt seriosi iar transportul m-a ajuns undeva la 30usd.
|
 |
|
r_o_n_i wrote:
kirucd wrote:...
- salinitate 1028 (masurata cu colorimetrul de la Hanna)
...
am gasit aici ceva info despre Tissue Necrosis on your SPS ; in cazul meu cred ca salinitatea mare a fost cauza.
Am avut si eu aceleasi problema si am ajuns la concluzia ca salinitatea mare e mai grava decat hiposalnitatea.
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:Daca nu sunt pradatori atunci este foarte posibil sa ai lipsa de K in apa (cel putin asa am citit pe afara)
Daca vezi ca nu se opreste singura scapare este sa fraguiesti coralul si sa elimini tot ce este necrozat.
O varinata buna de dezinfectie este sa folosesti superglue la lipire.
bun sfatul,dar cred ca mai bine ai verifica si salinitatea.
|
 |
|
Saptamana trecuta nu ati facut nimic,eram prin Bucuresti,acum...
|
 |
|
Am nevoie de o lampa care sa se potriveasca pentru dimensiunile 130x60cm,cu arduino.gasesc pe cineva priceput si cu timp liber?
|
 |
|
La mine dimensiunea e de 130x60x55.
acum am un k3 48 wide si nu imi acopera nici lungimea nici latimea,dar e pus direct pe acvariu.Probabil ca daca il suspend la 20 30 cm deasupra imi acopera latimea.Cu toate asta vreau o lampa noua.Ma poate ajuta cineva?
|
 |
|
Nu cred ca se ajunge asa scump cu DIY,dar oricum ar merita sa imi fac un calcul.Stii pe cineva care are timp? ;)
|
 |
|
Eram curios deoarece eu duc lipsa de o iluminare serioasa si trebuie sa fac ceva in sensul asta iar bazinele noastre sunt oarecum asemanatoare ca dimensiune.
|
 |
|
Ia povesteste-ne despre sistemul tau de iluminat 4xaisol.Ai schimba ceva,daca ar fi sa iti achizitionezi din nou ce ai lua?
|
 |
|
kirucd wrote:
LE ala nenea Shubi e un coral pe care nu cred sa il aiba cineva pe la noi, a venit cu piatra vie,
era cat o moneda de 50 si acum are o palma. Nu stiu sa iti spun ce coral este, nu are o grosime
foarte mare, si se lipeste de piatra vie precum coralina. Nu am cum sa il fraguiesc, mai ales ca e
la baza coloanei din mijloc.
Am si eu din asta,e prins de un disc deci e f mic al meu.
|
 |
|
Eventual as putea face dintr-un gratar cu ochiuri de 1 sau 0.5mm o cutiuta....
|
 |
|