Message |
|
Se poate inchide,multumesc.
|
 |
|
Cand trecem la urmatorul nivel??
|
 |
|
Din cauza temperaturilor mari am pierdut cei mai multi corali. Am schimbat chillerul care era oricum subdimensionat si va anunt ca trec pe Aquaforest.Sa vedem daca se vor vedea schimbari ...
|
 |
|
si mai bine era daca platea altcineva,macar te surprindea complet...  )
|
 |
|
Vand sau schimb un chiller cc25,produs de Polar Bear,recomandat pentru acvarii de pana la 170 l.Pretul in putem face impreuna..
|
 |
|
Personal,dupa 5-6 incercari am renuntat...
|
 |
|
Zsido wrote:As mai impleti eu dar din pacate nu mai gasesc nicaieri crengi
La Brasov ai incercat?
|
 |
|
Oare sunt detinatori de sisteme hifi printre noi?Poate scap de marin...  )
|
 |
|
Acvariul ca acvariul da" ce boxe avem acolo?
|
 |
|
Cumpar valva solenoida,astept PM.
|
 |
|
Super treaba insa cred ca ar trebui aruncati bolovanii sau reganditi intr-o pestera ceva pt murena si as mai adauga o impletitura de crengi...
|
 |
|
Am sa vad daca nu renunt la marin,am sa imi iau unul de la hanna si atunci o sa mai am macar unul.. 
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Da-mi contul 
Mai intai sa ajung sa il caut prin casa,sa vad unde l-am pus  )
|
 |
|
Daca luati de pe fishstreet sa fiti atenti ca chinezu` nu face reducere la transport,adica daca luati 10 buc platiti echivalantul a zece transporturi,am patit de mai multe ori.Mai ok cred ca e de pe ebay.
|
 |
|
melcu wrote:Dap.
Este moca dar cred ca dureaza cateva saptamani din China cu free shipping.
Sper ca nu se grabeste nimeni, am verificat acum si pe fish street sunt 3o de $ ! Acum dreaq sa le ia.
Indicat era sa cumparam 1 singur sa vedem cat de ok este si abia apoi mai multe ! Dar o sa pierdem cateva luni asa.
Hai sa facem o lista cu cine vrea.
Puteti face asa:imi dati mie 50 lei si vi-l trimit pe ala de pe fishstreet,doar ca trebuie calibrat.
|
 |
|
Inca valabil......
|
 |
|
Astept oferte pe PM.
Multumesc
|
 |
|
Cred ca pretul e putin cam mare pentru a fi un deal,probabil atat a costat de nou insa nu cred ca asta conteaza cel mai mult ci in primul rand sa iti placa si daca ai banii ...verifica si tu pretul echipamentelor acolo si poate reusesti sa il contactezi sa il vezi live.
|
 |
|
Am reusit sa mut tot in noul acvariu si am ramas cu doua galeti de nisip, plin cu "de toate", fac un pret bun.
|
 |
|
Bahh da` nu mai cobiti,ca cine stie..?  )
|
 |
|