[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: edyr
Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
O sa imi ajunga astazi sau maine gratarele alea rotunde,din Germania,care o sa vine pe gaurile din acvariu,asa sigur nu o sa treaca nimic in cutia exterioara pentru a obstructiona tevile.
Exact asa va arata sistemul la mine,adica apa va cadea in cutia exterioara prin cele doua gauri existente.
Teava de 32.
Exista skimare de suprafata si dealtfel la interior nu schimb nimic,la exterior adaug cutia.
Cea mai simpla varianta:
lasam gaurile asa cum sunt,doar le pun un gratar rotund,astfel incat sa nu incapa vre-o lighioana prin ele si fac doar cutie exterioara alimentata direct prin cele doua gauri existente.
Check list:
pompa de 9000l de la ala micu` - este
fitingaraiele de la Timisoara -sunt.
urmeaza sa imi fac si eu un BA,cu ajutorul lui Dragos.
Avand in vedere ca bazinul nu este asa mare pot sa ii iau eu pe toti si apoi mai vedem noi )
Par marisori,nu consuma artemia?
Doua din trei capuri doar invarteau adica motorul invartea dar nu mai baga nimic,iar ultimul nu misca nimic.
Am eu Marine C si a tinut fix 3 luni.
De fapt stii ca 1+1 nu da intotdeauna doi asa ca.. )
Reformuleaza:ce obiectiv ai?
Lucian wrote:Pierderea cea mai mica o ai la coturile de 90 dar cu o diferenta mica, in rest este estetica

Pierderea cea mai mare,ai vrut sa zici...
da.
Dupa osmoza nu am masurat mai jos de 7 iar trecut si prin nts 2.
Spor!In ritmul asta o sa fim cea mai mica comunitate cu cele mai mari rezultate!
Nu stiu problema ta dar , membrana mea a functionat mai putin de un an,in conditii optime.La mine au parut blanoase..mare grija cu apa e foarte importanta!
Hai ca pregatesc galeata...
Bafta!
Super lampa o sa iasa.Asteptam update.
Stai ca nu am inteles,le aduce din Ungaria sau ce?Mooris idol oare are?
Industrial =` profi!
O singura retinere am eu....nu as baga la mine in casa un acvariu lipit acum 6 ani nici daca ar fi de 80l..Nu stiu,ceva imi scapa...

Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Go to: