Message |
|
O sa imi ajunga astazi sau maine gratarele alea rotunde,din Germania,care o sa vine pe gaurile din acvariu,asa sigur nu o sa treaca nimic in cutia exterioara pentru a obstructiona tevile.
|
 |
|
Exact asa va arata sistemul la mine,adica apa va cadea in cutia exterioara prin cele doua gauri existente.
|
 |
|
Teava de 32.
Exista skimare de suprafata si dealtfel la interior nu schimb nimic,la exterior adaug cutia.
|
 |
|
Cea mai simpla varianta:
lasam gaurile asa cum sunt,doar le pun un gratar rotund,astfel incat sa nu incapa vre-o lighioana prin ele si fac doar cutie exterioara alimentata direct prin cele doua gauri existente.
|
 |
|
Check list:
pompa de 9000l de la ala micu` - este
fitingaraiele de la Timisoara -sunt.
urmeaza sa imi fac si eu un BA,cu ajutorul lui Dragos.
|
 |
|
Avand in vedere ca bazinul nu este asa mare pot sa ii iau eu pe toti si apoi mai vedem noi  )
|
 |
|
Par marisori,nu consuma artemia?
|
 |
|
Doua din trei capuri doar invarteau adica motorul invartea dar nu mai baga nimic,iar ultimul nu misca nimic.
|
 |
|
Am eu Marine C si a tinut fix 3 luni.
|
 |
|
De fapt stii ca 1+1 nu da intotdeauna doi asa ca..  )
|
 |
|
Reformuleaza:ce obiectiv ai?
|
 |
|
Lucian wrote:Pierderea cea mai mica o ai la coturile de 90 dar cu o diferenta mica, in rest este estetica 
Pierderea cea mai mare,ai vrut sa zici...
|
 |
|
da.
|
 |
|
Dupa osmoza nu am masurat mai jos de 7 iar trecut si prin nts 2.
|
 |
|
Spor!In ritmul asta o sa fim cea mai mica comunitate cu cele mai mari rezultate!
|
 |
|
Nu stiu problema ta dar , membrana mea a functionat mai putin de un an,in conditii optime.La mine au parut blanoase..mare grija cu apa e foarte importanta!
|
 |
|
Hai ca pregatesc galeata...
Bafta!
|
 |
|
Super lampa o sa iasa.Asteptam update.
|
 |
|
Stai ca nu am inteles,le aduce din Ungaria sau ce?Mooris idol oare are?
|
 |
|
Industrial =` profi!
O singura retinere am eu....nu as baga la mine in casa un acvariu lipit acum 6 ani nici daca ar fi de 80l..Nu stiu,ceva imi scapa...
|
 |
|