[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Pune si tu schita aia in Photoshop, sa vedem si noi decorul.

Uite aici link catre firma din Buzau, unde le scrii dimensiunile, in caz ca nu gasesti in Bucuresti.

http://www.urbanglass.ro/contact.html
Acum vreo ora a avut loc o noua depunere din partea scalarilor. Ca sa nu mai patesc ca in alte dati, am scos ancistrusul si l-am bagat in acvariu cu Betta. Momentan, femela pazeste icrele si le ventileaza. Ciudat e ca il alunga pe mascul, spre deosebire de alte depuneri, cand stateau amandoi pe langa icre. Va tin la curent....

Mic rau acvariul, dar cred ca pestii nu-si dau seama de la atata marihuana in apa
Pai de ce te chinui cu plantele, intr-un bazin cu scalari si neoni. Eu am bagat numai lemne la ai mei si imi place ce a iesit. Ma declar invins in lupta cu plantele si nu cred ca voi mai incerca vreodata un bazin plantat.

Uite un exemplu de aranjament care s-ar potrivi pestilor, zic eu.

image
Hai ca prinde contur. Pacat ca modelul standului nu ti-a permis sa lipesti acvariul direct pe stand, ca o sa iti fie greu sa il ridici.
koala wrote:Am fost si am vazut niste pesti ... multe specii, majoritatea cichlidae, multe "specialitati"...

Daca nu e cu suparare, unde este acest loc ?
As dori 5-6 bucati, minim 4cm.

image
Mda, clasicul hibrid intre Caeruleus si Estherae....
Pai eu tot pentru pesti am realizat acvariul. Insir cateva exemple:

Am mers tocmai la Moeciu, ca sa le aduc pietroaie care sa semene cu alea de la mama lor, plus ca mi-am rupt spatele carandu-le in casa

Pe langa cele 2 filtre, am adaugat 2 pompe de 500 litri/ora ca sa aiba curenti in apa, ca la mama lor.

Fiecare mascul are pietroiul lui si mai multe femele, ca la mama lor.

Las femelele sa scoata puii natural, printre pietre, cei mai buni dintre acestia supravietuind, ca la mama lor

Mancarica de lux, NLS.

Mai mult de atat ce sa le fac, Caline?

....mama lor de pesti

Pai nu ai vazut ca deja cumpara filtre alea-alea ? Garantat schitele deja sunt facute.

Revenind la filmul de mai sus, am impresia ca vad numai femele de Caeruleus. Sigur ai si mascul?
Inca unul ... Si uite asa, incet, incet se termina era plantatelor si incepe era pietroaielor

Zi-ne mai multe detalii, gen filtrare, lumina, decor, etc

Spor la treaba si ai grija la lift, daca stai la bloc, ca nu o sa iti incapa anumite chestii in el.

M-am uitat iar la filmulet azi...

Foarte tari Sprengerae aia, seamana cu niste ursuleti Cand or sa mai creasca, or sa capete si o tenta purpurie.
Ai mai adaugat specii in ultimele poze sau mi se pare mie ?
A fost prima depunere a ei ? Unele femele, inghit icrele de la primele depuneri, din lipsa experientei.

Femela care a mancat, mai avea gusa in momentul ala?
Niste Characide sau Ciprinide mici le-ar rezolva repede.
Incepe sa se coloreze frumos.

Pe cand un Nemo in acvariu ?
Hai ca incepe sa arate a acvariu. Daca scapi de carasi, ar fi inca un pas in fata.

Eu te felicit pentru progresul de pana acum.
Eu la elongatus crescuti in bazin, am nimerit din patru supravietuitori doar 1 mascul. I-am dat acum ceva timp, cand aveau cam 4 cm.
Eh ...

Plantele au avut si momente mai bune, cand erau carnoase si fara pete, dar erau si pline de alge, asa ca am redus lumina, scos bomba CO2 si scazut fertilizarea, asa ca au inceput sa apara carente. Pana nu fac rost de sistem CO2 adevarat, nu ma mai stresez cu ele. Asta, daca o sa am rabdare sa bibilesc zilnic la acvariu
Pana o sa fiu multumit cum arata acvariul, fac poze domnului Vali, betanul de serviciu

image

image

image

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: