[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ce suntem noi?  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

Am fost vanduti ca si Caeruleus 'galbeni' de la magazinul domnului Oprea de la Muncii unde e acum o tanti.

image

image

image

image

Tati crede ca suntem caeruleus imperecheati cu ceva metraclima sp dar ne iubeste oricum.
Voi ce credeti ca suntem?

Din trecut
[Email]
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu zic, dupa umila mea parere, ca "tati" al vostru s-ar putea sa aiba dreptate. Adica sunteti voi galbeni si frumosi foc, dar boticul va da de gol.
Insa sunteti foarte frumosi si nu v-as da la hingheri din cauza asta

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
pomi
Senior member
[Avatar]

IP:

Mda, clasicul hibrid intre Caeruleus si Estherae....

Biotop Malawi || Biotop Amazon
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Fac o paranteza scurta: mie imi plac mai mult astia decat caeruleusii stas Au botul mai rotunjit si mai masiv, mi se par reusiti. Pacat ca sunt hibrizi.
In general nu se incurajeaza cresterea lor, dar... dupa cum vedeti deja sunt scapati pe piata foarte multi, posibil sa devina o varietate crescuta artificial peste cateva decenii numita Maylandochromis Estherulaeus Just kidding.
Sunt hibrizi si asta raman.
Numai bine.

This message was edited 1 time. Last update was at 11/03/2011 18:51:37

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

Si mie imi plac mai mult astia. Si ei sunt motivul pentru care m-am apucat de africani. Ironie...

Din trecut
[Email]
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai atunci e simplu. Nu-i da la straini Eu unul nu i-as da. Sunt draguti. Si daca ar fi sa faca pui, se gasesc metode de control
Eu cand am zis ca sunt hibrizi asta nu inseamna ca nu sunt faini. Ci doar sa ai grija daca fac pui si daca vrei sa dai vreodata la cineva pui sa stie despre ce e vorba.
Seara buna

Forum Index » Cichlidae
Go to: