[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
L-am zarit si azi tot in locul respectiv, pascand alge cu grija. Fratele lui mai mare (cel pe care il pozai tu atunci) are cam 2cm si deja se plimba fara grija prin acvariu.
De vreo saptamana, ma uit zilnic dupa acest puiut de Caeruleus, sa vad daca mai e sau nu. Prin ce trece zilnic, vedeti in acest filmulet:

Mult mai bine se vede din unghi ridicat, merge si mai sus, sa se vada in profunzime.
Tare as vrea sa vad o poza facuta dintr-un unghi mai inalt decat cel de pana acum, cu vreo 30 de grade.
Pe parinti i-am vazut ingrijindu-i, nu i-as suspecta. Initial, depusesera pe alta craca, dar i-au mutat unde i-am filmat. Dimineata, cand sa le dau mancare, nu mai erau icrele.
Aseara a eclozat inca o serie de icre, dar dimineata nu le-am mai vazut, cred ca o sa ma despart de ancistrus incurand

S-au dat toti, se poate inchide.

Multumesc!
Da!
Sa fie primit

Bobby, am bagat la greu cu serviciul zilele astea si nu am mai avut timp de altele. Oricum, 90% din ce am tras atunci, erau nefocusate, mai ales la africani, unde nu mi-a iesit nici o poza. Probabil efectul de bere si-a spus cuvantul
O poza facuta cu Nikonul lui Pesticu:

image

care a devenit wallpaperul meu.
Nu e bine asa. Asa trebuie:

image
Ai uitat sa pui o poza
Variatii de pH nu am observat, dar nu pot sa spun ca testez foarte des, ci maxim 1 data pe luna, iar turba inca nu am schimbat-o. Tin minte ca pe ambalaj parca scria sa se schimbe dupa 6 luni.
Urmatoarea filmare va fi cu un dispozitiv de genul asta

Sunt curios ce iese.
Update stoc:

4 Acei Msuli maturi, peste 10cm, masculi - 10 lei bucata
Familie Metriaclima Pulpican(Kingsizei), 1M+2F - 30 lei
Eu parca deja aud cum imi soptesc pestii "NLS, NLS!"
E un Nikon D300S.

Faci poze in modul manual?
Intr-adevar, frumoasa intalnire. Nikonul ala e de vis, pestii la fel, cu niste blitzuri externe puse deasupra pestilor, ar iesi niste tablouri de poze....

Urmatorea adunare trebuie sa fie la mine, nu ?
Inceputul este super promitator.

Baga mare in continuare.
Setarile nu sunt permanente.

Le schimbi de la o poza la alta, depinde ce vrei sa pozezi, cum, ce lumina ai, etc....

Ce "scula" ai ?

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: