Message |
|
mugurel wrote:Ceilalti il accepta?
Da. L-a luat un pic zebrasoma in primire dar nu ceva infiorator. Un ghiont, doua dar cam atat, fara ciupit sau alergat prin bazin.
Restul nu au treaba.
|
 |
|
Cateva puncte de gris dar nimic problematic,se vor rezolva.In rest perfect in regula,grasut,a mancat,e activ.
|
 |
|
A sosit fluturele.
Suntem la aclimatizat, urmeaza o poza, doua, mai incolo.
|
 |
|
Multam'.
Collare e "pe vine".A ajuns de la fostul proprietar la Peti,a stat acolo cateva zile sub observatie,si daca reusim sa ne sincronizam cu programul,azi s-ar putea sa ajunga la mine.
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:Si eu vreau o suplimentare de lumina sa iasa pozele mai decente 
|
 |
|
Sambata trecuta, cand am fost la el, am vazut pe raft.
Cel mai sigur e sa-l sunati. Poate nu o fi apucat sa modifice pe site.
|
 |
|
Shubi wrote:Nu, dinaia din tesatura densa mi-ar trebui.
Are si din aia.
|
 |
|
Da, vor fi ceva culori. Mai vreau un loricula, sa mai "aprinda" un pic bazinul.
|
 |
|
Urmatorul peste va fi asta, Chaetodon collare. Nu era programat, dar cel care il vinde risca sa ramana fara corali LPS din cauza lui, asa ca va ateriza la mine. Un peste frumos, zic eu.Poza e pentru exemplificare.
|
 |
|
Exact zeama aia, Proto marin, mi-am luat-o si eu.Initial cautasem Cupramine dar nu am gasit.
|
 |
|
Da, au aparut 3 pesti noi.Heniochus, hepatus si un centropyge.
Incerc incet, incet sa-mi refac stocul.
Cu salinitatea sunt jos si nu o voi urca pana nu-mi adun toti pestii si ma asigur ca sunt ich-free.
|
 |
|
Multam' .
|
 |
|
Faina surpriza.
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Uitandu-ma din gresala in bazin in noaptea asta, deci dupa ce s-au stins luminile am observat pe pietre o sumedenie de melci mici...am numarat vreo 30 si inca mai erau. E prima data cand ii vad dupa un an de zile si nu stiu daca sunt tok sau daca ar trebui sa mai raresc din ei....
Sunt safe. Am avut si eu sute din astia.
|
 |
|
Radu,ce ai tu,seamana cu astea?

|
 |
|
Da.
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:daca pompa de recirculare are debit constant 
+1
|
 |
|
Ce debit ai la iesire? Trebuie sa fie la picatura.
Un recipient mai mare, mai inalt, un circuit mai lung, ajuta mult.
Poti sa-l ajuti cu un pic de nopox, vodca, vsv, etc.
|
 |
|
Coralii vor suferi putin dar nu cat sa moara, pestii nu au nimic.
|
 |
|
Injectorul l-ai remontat corect? Ma refer la piesa din interior.
L.E. A fost mai rapid koala.
|
 |
|