[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Avansatul
Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Ganditiva putin, se bateau pentru o femela sau pentru teritoriu...
Frumos
WOW frumos cosmine
Nu in sensul ala, se intmplau dati cand pur si simplu se bateau intre ei sau masculi isi luau bataie de la femele dar in rest nu mi-a murit nici unul chinuit infometat sau mai stiu eu ce...
Multumesc de sfaturi momentan maternitatea asteapta femele
Cat despre maternitate este una simpla am loat cativa ml de apa din acvariul comunitar si lam pus in maternitate ca se sae faca bacterii etc locuri de ascuns au 2 3 marisoare
Foarte frumos acvariul
Ape limpezi
Foarte frumos acvariul
Ape limpezi
Foarte frumos
Ape limpezi
Cosmin uite eu la varianta asta chiar nu m-am gandit este posibil daca acvariul este neciclat asta imi este invatatura sa citesc mai atent
Ma scuzi poate par pro*t dar nu stiu ce inseamna in termeni spasme ( sau stiu dar nu imi dau seama in momentul de fata )
Cat despre problema ta is cam in ceata, eu zic sa ii mai lesi 2-3 zile asa daca tot asa sunt este o problema...
Foarte frumos acvariul chiar imi place
Ape limpezi
Din cate am citit eu sunt destul de bune amndoua ...
De cat timp sunt bagati in acvariul mare 1 zi?
Daca da este normal adica totusi pana se acomodeaza cu spatiul cu teritoriul ca sa zic mai bine dureaza 1 zi 2 3 cine stie.
Eu zic sa ii lasi sa se acomodeze este ca si cum ai schimba patul nu dormi bine din prima nu?
Ok daca nu e asta astept sa mai scrii care este situatia oke ?
Prietena chinezului ( nu ii retin numele acuma )moare la urma trist (
Ok, sa lasam laoparte Off-Topicu
Depinde de ce buget dispui din cate am inteles 299 RON? Gasesti filtre destul de ok in bani astia vrem poze cu acvariul
Iti doresc mult succes in cariera de acvarist, intra la my profile si treceti locatia ca sa nu fie probleme...
Ape limpezi
Bun venit
Prea multe cioate mai bine lasai una singura si buna mai puneai niste pietre dar nu indesai atatea cioate, cat despre creanga care iese din acvariu o poti folosi ca si cuier.
Nu o loa in nume de rau dar mie mi se pare exagerat....
Cine stie poate te trezesti cu un cadou de nunta ditamai animala de acvariu de 200l )
Ok, cosmin sa nu crezi ca eu de asta merg pe vipari ( ca au puii cu sutele )
Toti puii care o sa ii scot eu cel mai probabil ii voi trece la donatii doar cei care arata mai interesant doar aia ii voi trece la vanzari..
Ma scuzi cu referire la ,, prietena lui nu vrea sa renunte la ei'' cred ca mi-au fugit ochi si nu vazusem exact..
Si din punctul meu de vedere si a altora: Un acvariu mai mare este chiar mai usor de intretinut
Cat despre costuri gandeste in felul urmator :
Substrat = nu iti trebuie neaparat la zeci de mii de lei se gasesc si mai ieftine
Plante = avem colegi/e dornice sa vanda/doneze si le poti cumpara chiar mai ieftin ca in magazin si in exemplare mai frumoase ;)
Filtru = nu neaparat iti trebuie extern, pentru un acvariu pana in 150l merge si un filtru intern cu capacitate mai mare sau home-made
Pietre/buturugi = cam cate persoane de pe forum crezi ca le cumpara multa lume dintre noi si le procura le trateaza si cu putina imaginatie poti face un decor foarte frumos
Nu o lua in nume de rau dar daca toata viata vei spune ca nu ca are costuri, atunci niciodata nu vrei obtine ceva extraordinar sti vorba aia
Nu risti nu castigi.
Asta a fost parera mea daca vrei o iei de buna daca nu o iei de rea
E doar un punct de vedere
Ape limpezi
Stai tu linistit ca am umblat prin tot google inainte sa fac topicu asta ;) dar astept si parerile celor de pe forum

Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Go to: