Va salut la randul meu si multumesc de urari de bun venit !
Pai povestea incepe cu seful meu....da da ,cu seful meu care a cumparat un acvariu pe colt frumos pentru restaurantul in care lucrez, cu >toate cele de trebuinta< nisip verde ,albastu , portocaliu cateva plante cu ornamente de plastic

nu sunt nici pe departe cunoscator dar asa ceva mi sa parut genocid
A investit undeva la 500euro pe un chitch obscen , si stam si ma gandeam ce as putut sa fac eu cu banii aia

oare puteam sa fac ceva mai frumos ...hmmm cu siguranta dar nu am bani, cu mama draq fac ...si uite asa a reinviat spiritul meu de mic avarist de cand aveam eu vreo .....13 ani si aveam cel mai frumos acvariu din bloc
Neavand lovele mi-am facut singur nu unu ci doua acvarii pana la urma , cel dintai mai mic fiind la-am facut ferma de plante sa am acolo de zile negre iar cel mare adica de vreo 130-140 L net e febletea mea si ma uit in fiecare zi sa vad daca a mai crescut o frunzulita de microsorum micranthemum sau ce balarii mai am pe acolo . a sa nu uit cei 8 magnifici de neoni
Revin la lovele ....acvariu in sine 0 lei , filtru intern capatat , tub co2 inprumutat pana o sa am unul al meu (sau poa raman cu asta

) pietris cernut de mine din curtea proprie doar plantele ce m-au costat ceva in rest vointa si multa pasiune placere ....ca nu pot sa spun altfel avand in vedere ca nu ma culc sa vad ce se mai intampla pe acolo iar cand ma trezasc la fel ma duc la acvariu inainte sa ma duc la wc

ati inteles ideea
Deja am facut un post la Coltul incepatorului numit Jurnal de incepator in care sa imi trec si bune si rele
Astea fiind spuse va doresc ape limpezi si sa fiti iubiti !!!!