Message |
|
Foarte frumos 
|
 |
|
Multumesc, inca sunt interesat de aceasta specie dar deocamdata ma multumesc cu ce am.
Sambata seara pe la ora 20:30 am dat o fuga prin Carfourr la Animax ( cred ca asa se cheama ) sa vad ce varietati de guppy au si sincer am ramas foarte dezamagit pentru ca am vazut niste guppy mai urati ca cei din piata si aia sunt mai frumosi.
Ok, acolo nu sunt atunci sa mergem in mall, si cum nu era o distanta mare la vreo 8 minute de mers pe jos, am loato pe jos in o plimbare pana la mall, ajuns acolo prima opriere ZooMania ( cred ca asta era numele?? )
Guppy, aveau si am prins si o zi buna deoarce era reducere 15% la orice specie de pesti ( Guppy = 5 Ron ->> cu reducere = 4 ron si ceva nu tin minte exact )
Asa ca sa trecem la treaba am stat eu ce am stat prin magazin si la un momendat vine o angajata si avem o discutie destul de interesanta
A = Angajata
E = Eu
A - Cu ce te ajut vrei niste pesti?
E - Da, vreau niste guppy aveti si masculi?
A - Da avem, acestia mai micuti cu coada mica si mai colorati sunt masculi si acestea fara culoare prea multa sunt femele
E - Nu! nu este adevarat aici vad ca sunt totate femele
A - Atunci daca sti de ce ai mai intrebat
E - Am crezut ca mai aveti in alt acvariu
A - A... nu, nu mai avem dar sefu asa ne-a spus ca astia sunt masculi
,, Dute si fai ceva sa termine'' la care tipa merge trage respectiva cusca in care era hamsterul si cu o manusa de gradinarit incepe sa ii dea peste cap la hamster si cred ca ii dadea asa tare incat il intorcea pe burta
In fine i-a dat de 2-3 ori si deja am zis daca ii da si a 4 oara jur ca, cand se apleaca ii dau un sut sa plonjeze cu, capul in cusca perusilor
Vorba aia un sut in fund e un pas inainte.
In fine am stat si m-am gandit si cam scarbit dar am cumparat 2 guppy si 2 xifo corciti cu molly
2 femele guppy- Una rosie care seamana cu Red Moscow
- Una neagra sau albastra care seamana a fi tot din specia Moscow
1 pereche - Xifo corciti cred ca sunt corciti cu molly ( portocali cu pete negre )
Si vine vestea cea mare se pare ca prima femela care o aveam de mai demult trebuie sa fete :X
Pareri o sa va pun o poza sa va dati cu parerea :X
|
 |
|
Bun venit 
|
 |
|
Frumos, foarte frumos
Ape limpezi
|
 |
|
Foarte frumos acvariul Koala doar atata pot sa iti spun
Ape limpezi ;)
|
 |
|
A ma scuzi, nu am inteles eu bine
Multumesc 
|
 |
|
Multumesc.
Mai astept pareri
|
 |
|
Ce realizez eu acuma :
La cati guppy morti am aruncat eram full de pui acuma  ))
|
 |
|
Unde mai exact ar veni asta si cat ar fi pret pe bucata de blue moscow?
|
 |
|
Da, as fi interesat daca poti sa imi dai numaru lui de telefon
|
 |
|
stefanp wrote:Haideti sa ramanem la subiect, nu vreti?
La asta ma gandeam si eu si cat despre subiectul acela am cerut parerea catorva useri pentru ca mie personal mi se pare minciuna.
Stefan in iasi sunt guppy blue moscow? sau detii?
|
 |
|
Denis90 wrote:copilas uita-te dumitale putin mai sus si ai sa vezi ca sa scris ceva de brend....ai dormit la amiaza??? poate de asta esti tulburat
Ok imi cer mi de scuze, dar copilash serios?? oi avea eo cati ani oi avea dar experienta isi zice cuvantul ;)
|
 |
|
Specia Guppy nu este, în mod sigur, la fel ca toate celelalte specii de pe?ti. Selectivi în ceea ce priveste “prietenii” lor, ei au si capacitatea de a se reproduce cu pâna la zece luni dupa moartea lor.
Masculul Guppy fascineaza întreaga comunitate Stiintifica. Pestele de doar 4 centimetri lungime a dezvoltat o strategie imbatabil? pentru a-si atrage favorurile femelelor din specie, a dezvaluit recent un grup de cercetatori britanici. El îsi alege drept prieteni masculi mai putin atragatori pentru a parea mai dezirabil în ochii sexului frumos, scrie Agerpres care citeaza 7sur7.be.
În plus, un studiu condus de Universitatea din California arata faptul ca pestii din aceasta specie sunt capabili sa se reproduca cu pâna la zece luni dupa moartea lor, relateaza Huffington Post. si aceasta datorita unei particularitati anatomice a femelelor, care le da capacitatea de a stoca spermatozoizii si de a alege momentul propice fecundarii.
“Stocarea spermei pe termen lung semnifica faptul ca o singura femela poate coloniza un nou mediu si poate stabili o noua populatie diversificata din punct de vedere genetic, întrucât am descoperit ca, cu cât femelele sunt mai în vârsta, cu atât transporta sperma de la mai multi masculi”, a afirmat David Reznick, profesor de biologie la Universitatea din California.
O particularitate care asigura, nici mai mult, nici mai putin, salvarea speciei. Biologii au descoperit ca masculii au o speranta de viata diferita de cea a femelelor, acestea din urma putând trai cu pâna la de opt ori mai mult (2 ani fata de 3-4 luni).
“În plus fata de avantajul conservarii spermei, este pentru prima data când descoperim ca exista o asemenea diferenta privind speran?a de via?? între masculi ?i femele. Dac? am stabili speran?a de via?? a masculilor drept o genera?ie, aceasta ar însemna c? femelele traiesc timp de trei generatii”, explica David Reznick.
Sursa: timetv
Ce credeti este o minciuna sau este Adevarat?
|
 |
|
Pai sincer am spus pentru ca eu nu vad locul acestei replici aici nu stiu sa fi spus ceva de brand sau asa ceva.
|
 |
|
Denis90.
Am o rugaminte la tine daca ai chef de injurat si de OFF-TOPIC te rog frumos
2 lucruri.
1. Dute in alt topic si exprimati parerile ( deviate de la subiect )
2. Limbajul asta de balta o sa te coste mult credema stiu din experienta
Astept in continuare pareri 
|
 |
|
Da, te pot ajuta discutam pe messenger? detali in PM
|
 |
|
bogdann_c wrote:Preturile ca preturi da macar sa fie cea ce ai nevoie cat de cat ca te mai abti de la o bere o tigare si tot cumperi da nu ai asta e .
La asta ma gandeam si eu... daca as gasi 
|
 |
|
Da, am avut guppy si inca am ( 1 pereche ) femela trebuie sa fete.
Dar vreau si o pereche de Blue moscow ;)
|
 |
|
Foarte frumos acvariul atata pot sa iti spun am o intrebare pentru tine, subtratul de unde il ai?
|
 |
|
Buna, detine cineva guppy blue moscow sau stiti de unde pot fi achizitionati la preturi decente nu de 50 ron/bucata ( cum vazusem pe alte situri)
As fi interesat daca este cineva din imprejurimile Sucevei si detine sau stie de unde pot fi achizitionati as fi interesat
Astept raspunsuri
Multumesc.
|
 |
|