Message |
|
Renunti asa usor?
|
 |
|
Bun venit, iti urez mult succes in toate proiectele tale si asteptam intrebari/poze cu viitorul acvariu etc...
Ape limpezi 
|
 |
|
Eu te sfatuiesc sa mergi pe plante easy, daca nu vrei un plantat desigur...
exemple: caomba, vallisneria, egeria densa ( elodea )...
Daca imi permiti.....
Detaliaza putin acvariul tau ( nr pesti, specii, volum ... )
|
 |
|
Pai nu stiu sincer, puneti intrebarea... Tu ce mancare preferi cea fast-food ( nesanatoasa ) sau cea facuta in casa ( sanatoasa )
Cam asa e si cu pesti...
|
 |
|
Foarte frumos
|
 |
|
Arata bine 
|
 |
|
Imposibil ceea ce vrei tu... la ciclide nu merge plantat.
p.s: din cate stiu eu cel putin acum daca gresesc sa fiu corectat...
|
 |
|
Arata interesant
|
 |
|
Bun venit 
|
 |
|
Cum mai merge treaba cu acel sistem de sms si cat te-a ajuns pana la urma?
|
 |
|
Bun venit 
|
 |
|
ionut_razvan wrote:vivipari au icre ca orice peste...si da nasc puii vii care ies din icre...mai documenteazate...si apoi ma CORECTEZI...bn?
Icre sunt doar inainte de a incepe procesul de dezvoltare, dupa ce incep sa se dezvolte tot pui se numesc..... si termina cu limbajul de chat.
p.s: in caz ca ai ochi este un regulament pe forum in care scrie foarte clar ,, fara limbaj de chat "
|
 |
|
CORECTARE* vippari nu au icre nasc pui vi.
Si te-ai gandit la varianta ca ii dai prea multa mancare?
offtopic : renunta la limbajul de chat gen ,, bn "
|
 |
|
Nu neg nimic.
OFFTOPIC: Dupa cum spune si briliantul din urmatorul video..... e nebun omu... http://bit.ly/1pM6vCh
|
 |
|
 FEMELA BETTA FACE CUIB
OK, nu stiu sincer cat de normal este dar din cate am citit eu femela betta obisnuieste sa ajute la construcita cuibului, ideea este ca cei 2 cu pricina sunt separati.
Deci pratic femela este gata de imperechere zic bine?
|
 |
|
Asa si care ar fi problema ies si ei daca is de substrat nu inseamna ca toata viata si-o petrec in el, pana si cartita de gradina mai iese afara...
|
 |
|
Ok am inteles trebuirile astea, sa ma eliberez oleaca cu timpul ca ii fac o casuta doar al lui si am vazut faptul ca posteaza de pe telefon.
|
 |
|
Postu lui Stefanp
stefanp wrote:Nu te baza foarte tare pe acea ora si jumatate de observatie
Am pus si eu la un moment dat niste creveti intr-un acvariu cu un mascul de betta. La fel i-am urmat, la fel au stat face to face si nu le facea nimic.
In mod ciudat insa, dupa vreo doua saptamani nu mai era niciun crevete in acvariu
si postul lui R4du
R4du wrote:Ti s-a spus ce e de facut. Acum tu faci cum vrei. Stima
Imi arati legatura?
|
 |
|
opincarul wrote:R4du ti-a dat niste sfaturi bune, chiar foarte bune. nu inteleg de ce mai ceri idei, pareri sau sfaturi daca tu stii ce e mai bun de facut.
Am spus eu cumva ca sfaturile lui sunt proaste sau asa ceva? nu cred... dar am cerut si de la alti ca am zis ca iau de la mai multi si de la unu si de la altu.
E adevarat R4du mi-a dat sfaturi bune dar vroiam sa vad poate mai stiu si alti alte informati care Radu le-a omis, nu am facut nimic cu intentie de rau....
|
 |
|
R4du wrote:Ti s-a spus ce e de facut. Acum tu faci cum vrei. Stima
Ceea ce ai zis tu nu are nici o legatura cu ce am spus eu sau Stefan
|
 |
|