[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Avansatul
Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Foarte frumoase acvariile atata pot sa spun is asa naturale. Si acum asa ca o paranteza
Ma uit uneori pe YT la prezentari dinacelea internationale cu acvarii vad niste acvarii foarte frumoasa care arata natural dar fortat atale parca sunt rupte chiar din natura
Ape limpezi ;)
Ok, deci eu sincer ti-as recomanda sa mergi pe viparrii pana prinzi ceva experienta ( parerea mea ) sunt pesti care se ingrijesc usor sunt pasnici si nu cer conditii foarte mari se adapteaza
Cat despre acvariu eu am 4 ideei
1. Daca ai mana buna si esti indemanatic exista varianta Home-Made
2. Sunt pe aici pe forum la sectiunea vanzari anunturi cu acvarii de vanzare si vazusem deva de 160l care ajungea undeva la 300 sau 400 ron
3. Cumpara un acvariu de 80l sau mai mult umpic care sa nu coste foarte mult
4. Acvariu facut la comanda ar fi ultima solutie.
Eu iti dau un sfat sincer inainte de a cumpara un acvariu eu zic sa te uiti in mai multe surse magazine mari, petshop'uri cat si situri
Iti las mai jos cateva situri cu acvari care au preturi decente la nivel de acvarii
1. http://www.nevertebrate.ro/Acvarii-si-mobilier
2. http://pepika.ro/21-Acvaristica/396~Acvarii-complete/
3. http://pentruanimale.ro/pesti-126/acvarii-131/
Si aici iti las un anunt din ultimele cu acvarii
1. http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26141.page
Multumesc mai astept pareri
Salut, in cateva spatamani posibil zile trebuie sa nasca pestioaica xifo.
Ar fi niste probleme. In trecut scoteam pui si de la guppy si de la xifo si molly dar treburile stateau cam urat adica de la gupoaica scoteam vreo 10 pui din care ramaneam cu 7 6 pui. Iar la xifo si molly scoteam in jur de 4 pui din care daca aveam noroc ramaneau 2 sau 3.
Ideea este ca acuma vreau sa scot ceva mai mult deja maternitatea e pregatita cu apa curata niste caomba la suprafata care pluteste in deriva si o maternitate DIY daca se poate spune asa
Si cum, cu puii nu prea m-am descurcat niciodata astept ceva sfaturi referitoare la
Temperatura:
Mancare ( galbenus fier dar nu mult ) dar si altele ca nu prea mai stiu
Posibilitatea sexelor parca din 5 pui 3 femele si 2 masculi zic bine?
Astept pareri
Va multumesc
Ape limpezi :>
Voi ati avut situati dinastea cand va intrebati ce cauta aia acolo...
Foarte frumos iazul, spune drept care a fost prima reactie a parintilor tai cand le-ai prezentat proiectul propriu zis
Spune replica exacta ?
posbil daca nu, si-o loat bataie mai tare si acuma ii este frica..
Poate pur si simplu e stors de energie.... din cate stiu eu parca scalari fac cu schimbul la pazirea icrelor?
Cand face pui poate imi zici si mie ca as fi interesat si eu de cativa
Cory poate mai gasesc ceva resturi
Ok, multumesc de corectare totusi te rog frumos sa faci o vizita la ..despre noi" sa te prezinti sa nu ai probleme cu administratorii
Deci daca vrei un filtru extern sunt 2 variante
1. Daca ai indemnare poti sa iti faci tu unul homemade
2. Depinde cat te tine bugetul deoarece filtre bune sunt o gramada.
Si inca ceva poti incerca cu carbune activ nu tin minte in momentul de fata ce face carbunele ( lapsus )
Poti inerca sa le dai la pesti fulgi.... si nu in doze mari
Bun venit iti urez tie cat si sotului tau mult succes
Ape limpezi ;)
Se poate inchide a gasit singur..
Alte pareri ?
Nu sunt pentru mine, ma rugat un prieten sa ii gasesc si cum eu nu prea am experienta cu neoni...
Salut, as dori si eu 2 poze, o poza cu o femela gestanta si una cu un mascul daca se poate multumesc
Si noi te salutam pe tine dar vorba lu stefan nu cred ca o sa stea cineva vreo 2 3 ore sa iti scrie tot ce e necesar pt cichlidae
Am o intrebare pentru tine?
Esti incepator?
Daca da eu iti sugerez sa mergi pe viparri ( Guppy, Molly, Xifo .... etc. )
Eu sincer ma ocup cu acvarii de ceva timp dar tot pe viparri am ramas deoarece sunt usor de ingrijit.
Daca ai ceva experienta intr-e ale acvaristici si vrei sa faci pasul asta sa treci pe cichlidae eu iti urez SUCCES
Foarte frumos acvariul atata pot sa iti spun, dar am si o mica intrebare.
Cum era treaba cu sexul la betta masculi sant mai mari decat femela? sau cum era?

Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Go to: