[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Avansatul
Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Salut, stefan ai niste sabii de care nu ai nevoie ( plante dinacelea lungi nu le retin numele stintific acuma )
Astept PM
Salut, dau la schimb caomba pe, pestisori Guppy
Femele si Masculi daca se poate
Locatia: Suceava sau imprejurimi.
La cati guppy sunt pusi la schimb se negociaza numarul de fire pentru schimb
Dispun de o cantitate foarte mare din aceasta planta
Bun venit
Destul de trist sa auzim asa ceva macar un 5 l acolo de apa ?
Dar na daca asa consideri
Sa iti traiasca...
Bun venit ;)
Greu de spus la problema ta...
Incearca langa orificiu sa pui ceva sa blochezi accesul, nu sa astupi orificiul doar sa il blochezi
Foarte frumos acvariu ;)
O poza mai clara daca se poate nu prea se intelege.
Bun venit si ape limpezi ;)
Bun venit, ape limpezi ;)
Multumesc pentru raspuns.
Mai astept si alte raspunsuri
Bun venit
Chiar nimeni nu imi da un raspuns ??
Vand 2 testoase de florida ( Tranchemys scripta scripta ) din specia cu tample galbene
Varsta aproximativ 4 -5 ani ( de la varsta de 4 ani se pot imperechea )
Cuplu, nu se vand separat pentru mai multe detali lasati PM
PRET: 80 negociabil pana la 60 sub nu le dau
Se vand impreuna ;)
Frumos acvariu, colegu vinzi 1 fir 2 din aceea planta de substrat Staurogyne repens cred ca asta era numele?
Mar interesa 2 3 fire ca din cate am inteles se extind repede cat ai vrea pe 1 fir ?
Daca esti dispus sa vinzi binenteles ?
Imi este rusine, sa pun poze acum... deoarece acvariul arata cam rau trebuie sa dau testoasele ca sa pot sa imi iau inapoi acvariul de 80 l
Cum se cheama aceea planta de pe substrat asemanatoare cu iarba?
Multumesc, pot sa spun ca am ramas placut surprins ca ma primiti inapoi cu bratele deschise dupa trecutul meu care este cam....
Multumesc
Multumesc
Salut, ma gandesc la achizitionarea unui acvariu de 50l sau de 40l, nu asta fiind problema, am gasit ceva prin piata la un PetShop la 50 ron dar este din plastic, iar eu am o problema cu zgarieturile de pe suprafata peretilor.
Asa ca ce imi recomandati acel acvariu l-as achizitiona doar pentru o scurta perioada de timp cat sa imi fac rost de materiale pentru batranul acvariu de 80L
Pareri?
Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Cum se numeste aceea planta din primul video de pe substrat care ii face ,, frizura ''
Pai este destul de greu de spus ( poza neclara ).
Daca vrei sa iti dai seama acolo in zona respectiva zona trebuie sa fie neagra cu cat aceea ,, pata neagra'' este mai mare cu atata este mai aproape sa nasca.
Deobicei cu 1 zi 2 inainte de nastere la burta acea pata se face patratoasa, si preventiv este bine sa il pui in maternitate daca ai, sau daca ai un acvariu cu o multime de plante cat sa se ascunda pui e ok si asa ;)
Succes la puiuti ;)

Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Go to: