[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Avansatul
Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Clauss_72 wrote:Am trecut prin experienta ''vivipara'' si pot sa va spun ca atat guppy, cat si xipho, molly, e.t.c. mananca pui, si mai ales vaneaza puii si chiar daca nu-i pot manca le provoaca rani fatale, asadar nu puneti puii mici sub 2 cm in acvariul comun.

Nu neaparat 2 cm cat sa nu le incapa in gura..
Si da intradevar ii vaneaza nu cred ca o sa vedem vreodata un peste sa stea sa se gandeasca daca sa manance ceva mic care seamana a vierme sau sa nu il manance...
Ok foarte frumosi nu am ce spune mai mult, ce plante ai de donat??
teddy2k wrote:Eu nu am spus-o in gluma. In unele cazuri femelelor xifo le creste caudala in forma de spada si incep sa fugareasca alte femele.

Da, dar aceea treaba se intampla deobicei cand sant pui, parca din 5 pui 2 sunt femele si 3 masuli parca... nu mai tin minte exact
Cat despre problema Laviniei, lasal in pace se acomodeaza el, e ca si cum ai schimba patul nu dormi din prima bine...
Salut ma numesc Razvan sunt din Suceava am 14 ani cat despre experiente ma ocup cu acvariile de pe la 8 ani, mi-a placut din totdeauna, anul 2013 pentru mine a fost pauza, din diferite motive pe un forum ( nu dau nume ) sau chiar pe acest forum nu mai stiu sigur cum se numea sau daca era chiar asta aveam numele ,, Incepatorul'' dar fusesem banat din motiv ca am raspuns cam agresiv la criticile unui membru, in fine trecutul e trecut.
In rest partea pe care stau este partea Vipparilor

Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Go to: