[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Avansatul
Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Dreamboy27 wrote:da le-am dat jos si am pus chestii din alea de pus sub mobila care se lipesc de cadru si sunt din ceva burete

La filtru ai ex 700 tetratec am zis bine nu ?
Da, deci surprize surprize cand am venit acasa ieri cu gandu sa separ femela gestanta surprize surprize ca am gasit un puiut in acvariul comunitar :O nasterea o calculasem eu abea pe Duminica-Luni dar ceva mi se pare ciudat.
Puiul este nascut cam de 1 zi 2 pt. ca esti marisor nu este mic acuma ramane sa vad de la ce femela este
Acuma din cate stiu eu sa ma astept din nou la pui peste 21 de zile parca asa era ca pot fata si la interval de 21 zile zic corect ?
Super tare, in astfel de momente nu pot decat sa iti zic decat Ape limpezi
Asteptam in contiinuare mai multe informatii, vad acolo jos o cutie din ce imi dau seama este vorba de Tetratec Ex 700 nu?
Daca am vazut bine asa cred
Hmm, depinde ce preferi 8 W, 18W eu asta as recomanda ai 33l nu cred ca iti trebuie mai mult Eu am 18 W in baie si am lumina mai mult decat imi trebuie
OFF-TOPIC
Acuma hai sariti iara ,, Avansatul loveste din nou ''
Pe pereti acvariului este de la soare
Ok, deci cum am spus mai sus ramane la alegerea ta ce faci cu ledurile...
Dreamboy27 wrote: asta intreb si eu daca ledurile ce vin montate pe capac sunt de decor sau au si ele un rol

Sunt in ceata dar tu nu ai intrebat la firma respectiva eu unu personal cred ca sunt pentru noapte sa nu te streseze foarte tare lumina puternica nu stiu in rest...
Banuiesc ca sunt la alegerea ta daca le folosesti pentru noapte sau ca un adaos ...
Dreamboy27 wrote:pe capac vin montate 3 benzi de leduri cu cate 10/banda de aceea am intrebat ce rol au

A ok, cu ce scop
Cosmin wrote:
Avansatul wrote:La neoane nu neaparat cu priza programabila dupa cum doresti tu indicat asa ar fi ca sa se stinga la un anumit timp nu sa trebuiasca tu sa le sting cat despre leduri sunt doar pentru decor adica na cand nu sunt aprinse neoanele ar trebui aprinse ledurile o sa se vata voarte vag luminat

Daca ledurile sunt doar pentru decor,de ce exista lampi cu leduri pentru acvarii plantate?

Aia e cu totu alta treaba din ce am inteles eu de la colegu nu are multe leduri 2-3 si da intradevar eu am vazut in animax un acvariu avea in jur de 10-15 leduri pe tot capacul dar nu erau pentru luminare probabil pentru noapte sa nu te streseze neoanele nu stiu sa explic in tocmai
La neoane nu neaparat cu priza programabila dupa cum doresti tu indicat asa ar fi ca sa se stinga la un anumit timp nu sa trebuiasca tu sa le sting cat despre leduri sunt doar pentru decor adica na cand nu sunt aprinse neoanele ar trebui aprinse ledurile o sa se vata voarte vag luminat
Eu zic ca nu suporta rotitle alea care le ai tu in momentul de fata sincer eu zic ca mai degraba suporta alea care am zis eu adica na nu stiu ce sa zic dar gandestete 25kg + acvariul plin cu apa inca nu stiu cate kg + capacu cu neonu si filtru si toate cele nu sunt foarte grele dar adauga la KG na nu stiu eu tiam zis asa ce cred eu acuma e doar datoria ta si cum doresti tu pana la urma urmei ...
Cati l are acvariu si cate kg de substrat vrei sa bagi ?
Daca dai rotitele jos eu iti sugerez ca intre parchet si fundul dulapului sa pui ceva polistiren sau ceva ca sa nu zgarii parchetul daca vrei sa il misti.
Daca vrei neaparat rotite eu ti-as sugera dinastea http://www.roxymob.ro/pagini/rotile-mobilier.html cum sunt in primele 4 imagini sunt mai micute si mai late si nu au asa mare distanta fata de parchet
Vad ca ai pus si rotile pentru o deplasare mai usoara intrebarea mea este crezi ca o sa sustinta acvariul dupa ce ii bagi susbtratu pietre decor si mai stiu eo ce?
Eu nu am nemeca impotriva dar nu stiu sincer tare mie frica ca o sa iti cedeze la un momendat acele rotite dar sa speram ca nu
Bun venit frumos acvariul
Ce sa intmplat cu toata planta care o aveai in acvariu ai chemat frizeru acasa pentru un permanent sau e temporar )?
buryck wrote:S-ar putea sa nu fie tocmai silentioasa la debitul ala

Ce vrei sa spui nu prea inteleg cand scoate apa se face prin folosirea unui tub si la retur prin furtun care poate fi ajustat deci nu vad partea cu galagia
foarte frumos
Cosmin wrote:@Avansatul: Eu doar am repostat poza colegului...

Imi cer scuze credeam ca este al tau
Ok asteptam poze cu noutatile

Forum Index » Profile for Avansatul » Messages posted by Avansatul
Go to: