[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Te-au zapacit de tot pozele lu' koala...nu te mai concentrezi deloc.
Ungure,mie imi place.
Cu pietrele alea vezi tu mai incolo ce faci (daca faci),ca aici oricum poti sa le tot invarti ca nu te apuca dracii pen' ca-ti cad "floricelele".
georgemonda wrote:si au o crestere mai buna coralii la un PH peste 8 ?

Da,sps-urile (ca la astea ma interesa) mergeau bine.
Eu am masurat ph-ul in acvariu pentru prima data, cand am cumparat scrubber,sa vad de curiozitate ce se intampla cu el.(nu am si nu am avut niciodata scule de masurat ph-ul,nici la apa dulce si nici la astea sarate,mi l-a imprumutat Peti pe al lui )
Aveam 7.6 in acvariu,in timpul zilei, la un KH de 8 parca.Coralii toti ok.
Am bagat scrubber-ul pentru ca ma interesa sa vad diferenta de crestere a sps-urilor la un ph mai mare.
georgemonda wrote:inteles. multumesc mult.
pestii si coralii sunt ok, da , no, PH-ul trebe peste 8...regula.

Stai lejer si lasa ph-ul in pace,George.Nu te stresa.
CatalinBarbu wrote:Dozeaza in continuare fara probleme. Daca vrei poti foarte usor sa cresti no3 ul prin cresterea cantitatii de mancare, dar nu cred ca e cazul...

+1
Dap,da-i bataie.
Da-i bataie cu Aquaforestu' !!!
Plm,ma duc sa pun si io mana pe lopata,poate ne miscam mai repede. Azi am stat calare pe fundatie,in zona unde o sa vina camera acvariului si m-am emotionat al dracului,mai ca mi-a dat o lacrima
Ba da.
Poti da si mysis,New Life Spectrum Marine Formula,New Life Spectrum Nutri/Gel All Purpose(gelul asta l-au mancat chiar bine),Tetra discus,fulgi de spirulina,Sera Marin Gourmet Nori (la fel,le mananca foarte bine),etc.
Fa-l dintr-o sticla de Carpatica cu un mic furtun care sa-i dea apa si gata (eu asa l-am avut). Nu-ti trebuie nici un reactor special.
dan.pavelescu wrote:

image

Hehe,ia uite-l pe Petrica...da' era blond ultima data cand l-am vazut.
O sa-si revina daca schimbi apa de vreo 2 ori ca sa mai scoti din substanta, sau incearca cu niste carbon activ.De ultima varianta nu sunt 100% sigur ca merge in cazul asta, dar se poate incerca.
Duce si mai mult,asa cum zice si George.
Am avut un loricula care nu avea foarte multa carne pe el,si a dus-o 3 saptamani fara mancare pana sa dea coltu'.
um02122 wrote:Legat de Lysmata amboinensis, sunt destul de sensibili. De exemplu, agiti nisipul si ridici suspensie in apa, sanse mari sa moara....

Apropos de aberatii...
Ii apuca tusea din cauza "suspensiei din apa"?
Legat de sensibilitate.I-am tinut la salinitate de 1.012 si nu aveau nici pe dracu',in conditiile in care se zice ca la 1.023 se duc pe... si nici filtrarea nu functiona cum ar fi trebuit.
Bah Cata,sa-ti notezi ce si cum la fiecare produs ... ca poate o sa-i intereseze si pe altii mai incolo cum se lucreaza cu ele.
Spor !!!
dan.pavelescu wrote:Spor la treaba, sefule!

Multam'.
dan.pavelescu wrote:Maestre, ceva noutati?

Nimic nou pe frontu' acvaristic de nord-vest.
Sunt ocupat cu excavatoare,fundatii,cife,betoane,cuzineti,etrieri,mediator intre constructor si ingineru' structurist ca sa nu se ia de gat unu' pe altu'... ,vecini care se caca pe ei ca "de ce mi-au cazut doua lopeti de pamant pe terenul meu"...plm,dicstractie maxima.
Bah,baga-mi-as picioarele...mi-am spart bazinul asta,'tu-i mama ei de lume.
L-am scos frumos din casa,l-am pus la fel de frumos in masina de transport,nenea soferu' a mers atent sa nu-l zgaltaim,am ajuns la destinatie in regula.
Am dat jos stand-ul,l-am pus pe pozitie.Am adus bazinul si l-am pus deasupra,mi-a prins una dintre flanse 2 mm din pal si atat a fost.Fundul dublu al bazinului s-a dus pe ...

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: