Message |
|
Dan,ce skimmer vei avea pe bazinul asta?
|
 |
|
Pune-l sa scoata.
|
 |
|
Io le-as lasa asa,nu as face nici o arcada. Imi place mai mult ideea de bommies decat arcade,etc.
|
 |
|
Bah,eu am incercat sa lipesc pe sticla,nu a tinut.Nici cu glue,nici cu plastelina din aia.Parca Mugurel avea ceva pus pe sticla,dar mi se pare ca era cu magnet.
Solutiile alea sunt bune.
De aia de la Tropic Marin nu zic nimic ca nu am folosit,nu cunosc.
L.E. E foarte bine unde l-ai pus.
|
 |
|
N-are nimic.Lipeste-o in alta parte si vei mai avea un plate frumos.
|
 |
|
Bah,tare-mi place acvariul tau.Se dezvolta frumos plate-ul ala.
|
 |
|
ocean wrote:Mai degraba stelutele iti mananca tesutul mort de pe coral, cat timp acesta e sanatos nu au nimic cu el, in momentul in care sufera de ceva si incepe sa piarda tesut-se necrozeaza, atunci se urca pe el
+1
Nu va apucati sa omorati tot ce nu e coral sau peste in acvariile voastre. Sunt o gramada de alte mici creaturi benefice,care isi fac treaba lor.
|
 |
|
Mda...pacat de batfishu' ala.
|
 |
|
Cata,bravo.Corali grasuti,pufosi,colorati.Faina treaba.
|
 |
|
Bristle worm e detritivor,lasa-l acolo ca e benefic. "Musculitele" alea sunt amfipode.
|
 |
|
bulan77 wrote:
Acuma referitor la refugiu , cat timp ar trebui sa las aprinsa lumina ? E prea mult daca o las 4h peste noapte , asa de inceput , sau pot sa o las toata noaptea ?
Toata noaptea.Program invers de iluminare fata de display.
|
 |
|
Asa e,ma manca intr-o vreme sa fac unu' la cabinetul de la servici,Loominatia ta.
Daniel-san,ma mentin pe pozitie,chiar daca imi sunt dragi si astea plantate.
|
 |
|
Bah ce fain arata bazinul asta.
|
 |
|
Simpatic piticu'.
|
 |
|
Sa-ti traieste pestele.
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:
Si una de ansamblu acum dupa ce am schimbat neoanele
Buna treaba,Cata.
|
 |
|
Da' totusi mah baieti...2 luni de stat si frecat spartura aia, nu-i de ici de colo.
Eu ii dadeam doua cani de apa ca sa iasa praful de pe ea, ca altceva nu prea are ce sa iasa,si aia e, o bagam in bazin, reactor, p...a ma-sii.
|
 |
|
 Mare, mare, intr-adevar.
|
 |
|
|
 |
|
Cata,misca ceva ?
|