[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex92
Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
Daca am mutat ancistrusul(masculul) bineinteles cu apa luata din acvariu intr-un bidon de 10 la care am pus piatra de aer pot lasa pui acolo fara el,? El e tare agitat in bidon si mie sa nu ii omoare cu coada. A trebut sa ii mut fiindca a cazut melcul in casa lor si el cum tot incerca sa il scoata scotea si pui din ceramica si astfel erau morti sigur. Asa poate mai raman
2litri la canistra este putin sau suficient pentru un acvariu de 60l ?
M-as mira sa fie gravide asa repede ). La inceputuri si eu cum vedeam un peste mai umflat, gata e gravida si cand colo a mancat prea mult ). Mai citeste articolele de pe forum si invata de la altii. Nu fi incapatanat si neascultator cum am fost eu la inceput ca o sa ai de pierdut, asta ca un sfat prietenesc. Ape limpezi
asa ceva aveam pana acum, doar ca 2.. Scuze de calitatea pozei dar am dat zoom mult la poza, nu pot face alta deoarece nu sunt acasa acum
Eu pana acum am avut doar o pompa de aer cu 2 iesiri la care am atasat 2 filtre cu buretele bagat intrun cilindru de plastic. Dar sincer nu prea curatau ele eu stiu ce. De obice era imbacsit buretele doar ca tragea doar pe o arie foarte mica de unde erau ele.. In mijlocul acvariului statea mizeria la greu. Ma gandesc ca acest filtru m-ar ajuta mai bine.. Ar trebui sa mai las si un astfel de filtru de la pompa pe langa cel extern, mentionez ca acela are piatra de aer in el
Nu este de incredere sau de ce ? Nu am stiut asta, de azi inainte nu o sa mai dau. Deci daca scot cei 3 bureti si bag material biologic este bun ? Se merita sa ii pun si un prefiltru inainte de el?
Aa da... Nu stiu de cr nu am vazut asta koala. Imi cer scuze. Ce spui este bun acest filtru? SunSun Filtru Extern Nano HW-603B?

Se merita sa ii bag intr-un bidon de 10l sau ii las in acvariu cu ceilalti pesti ?
Dar ma gandesc ca o sa se injumatateasca. Nu ?
Poza de ieri. Oare nu ies micutii afara, daca ies sunt victime sigure )
Buna varianta asta koala, ma gandeam ca poate nu e ok sa stea in bidon ala.
Pai mai am 3 filtre interne care stau in cutie si nu le folosesc,deci filtru pentru ei am, plus ca pot baga la pompa de aer un furtun si sa pun un filtru dinala cu talpa de este facut pentru(dupa cum spun unii )
Are cineva sa imi inchirieze/imprumute un acvariu pentru pui de ancistrus? In timisoara daca se poate. Ms
Pai casuta din ceramica nu are fund, crele stau pe substrat. Cum le pot lua? Si in plus trebuiesc luate inainte de a ecloza sau dupa ?
Multumesc de raspunsuri! Acum sunt curios ce se intsmpla cu ei pana la urma, astazi sunt 4zile sau chiar 5 de cand au depus ar trebui sa iasa din icre, nu?
Si dupa cate zile ma pot bucura si sa vad puiuti in acvariu ? Deja asta e a 3-a sau a 4-a zii de cand au depus,nu stiu exact +- 1 zi. Ei stau in casuta lor din ceramica pana cresc mari sau din momentul in care le-a iesit coada sau ce le iese din icre ies din casuta de ceramica ? am inteles ca la 4 zile ies din sac doar ca nu in totalitate,ar mairamane 4 zilesi se hranesc din acel "sac" ?
Cine imi spune si mie din propria experienta daca puii de ancistrus cand o sa iasa din icre o sa fie mancati de ceilalti locatari din acvariu ( ramirezi,xipho,guppy,gurami pitic,corydoras,sae,neoni ) sau pot sa creasca linistiti in acelasi acvariu cu cei specificati mai sus.
O zi buna si hai ROMANIA !
A si nu in ultimul rand am citit de 2 ori tot ce mi-ai trimis. Multumesc ! Poate ca am fost eu mai tare de cap pana acum dar de cand am vazut ca imi depun m-a apucat dragul de ei si vreau sa le ofer conditii
Am de la jbl pastile pentru pleco/ancistrus. Le arunc 2 pastile zilnic si am observat ca se umfla la apa dar mananca si femela de ancistrus si corydorasii. Intr-o zi am observat si masculul ca a venit a mancat putin si a fugit repede
Am schimbat aseara putina apa, totul bine..masculul sta tot inauntru cu puii si nu se baga nimeni altcineva la ei.. Ar trebui sa sot melcul din acvariu sau oricum nu ajunge la icre?

Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
Go to: