[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex92
Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
Am observat ca femela de ramirez are un ochi extrem de umflat, are c si o besica in jurul lui. Cu ce o pot trata ? O sa aiva sanse de supravietuire ?
Am mutat discutia la alge.
Aici este sorbul
Am fost 2 zile plecat si cand m-am intors am vazut ca a sczut debitul filtrului extern si atat pe furtunul de la in cat si pe teavs de la sorb se vede ceva maroniu. Plus am mai observat si pe o singura planta mai pretentioasa pete dinacestea. Cum scap de elw? Atasez mai jos poza cu planta
Pai mancare nu stiu cat a dat deoarece a ramas un vecin si le dadea. Lumina am 17w si sta cam 8h pe zi
Da am cautat pe net si arata fix ca algele maro
Este posibil sa faca alge doar o singura planta?
Salut. Am fost plecat 2 zile de acasa si cand m-am intors am observat ca apa era mai verzuie si plus outul de la filtru era foarte mic, adica si-a pierdut din debit si nu a umblat nimeni la el. Ca mai apoi sa vad pe teava de la sorb la coturi ceva verde spre maroniu ca si algele si aceste chestii sunt pe tot furtunu de la in pana in filtru. Se misca pe interiorul furtunului . ce sunt oare?
Sorbul trebuie sa fie fix deasupra nisipului sau poate sta si pe la junatatea acvariului.?
Bag tot siporaxul in filtru nu? Cand am scris mai sus daca trebuia spalat ma referem la siprax
Trebuie spalat inainte de a-l baga in acvariu? Sunt 270g acum am citit pe punga. Nu trebuie pun un burete si jos? Nu cred ca se umple canistra din 270g si un burete.
Am luat siporax medium si am primit si un flacon de filter starter de 50ml. Bag in filtru flaconul si toate bilele de siporax. Siporaxul e 1l . ar trebui sa mai pun un burete cred. Il pun jos sau peste siporax ?
Bucata de vata de perlon sau cum se spute o las acolo si peste pun restul ? Siporax este bun ca si mediu filtrant, nu?
Pot baga si lava vulcanica si inelele ceramice din zeolit? Nu are nimic ca le amestec ?
603b nu mai era pe stoc si primeau dupa 2 luni. O sa tai si eu din picoarele acelea
Trebuiesc introduse mai multe medii sau doar unul?
Salut. Astazi am primit filtrul extern. Un sunsun cu un debit de 400l/h. Canistra o are de 2l. Inauntrul ei a venit doar cu 3 tipuri de bureti si o vata care era pozitionata jos de tot. Ce medii filtrante imi recomandati sa folosesc in locul buretilor?
Daca e femela trebuie sa aiba pe burta o pata roz. Aceasta edte femela mea, poate te ajuta. Poza ta nu e clara si nu imi pot da cu parerea, poate alti colegi mai exprimentati
Daca bag o piatra de aer, asa am acum la ei si schimb odata la 2 zile 2 l de apa din 8 cati au mai ramas din bidon nu e bine ?
Ancistrusul e la locul lui acum si doar pui sunt in bidon. S-a calmat masculul, totul e in regul acum. Imi era mila cand vedeam cum savureaza din pui ramirezii
Imi poate spune cineva ? Pare foarte agitat masculul in bidon

Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
Go to: