Message |
|
Ocean 54 de litri are acvariul,doar ca nu am pus 4 si nu am vazut...Daca iti vorbesc frumos ma astept sa vorbesti si tu frumos...incerc sa invat de aceea intrebam de mai multe ori
|
 |
|
De 1 zi am vazut ca neonii aveau asa zis ul grid pe ei,punctele aceLea albe ca besici.azi am aflat 3 mort si bineinteles ca nici aripioarele nu le mai avea! Le mananca calystusi sau scalarul? Boala aceea se ia si la altii pesti?mi se pare ca si guppy are pe coada  ...si uitat cum arata neon ul mort pe acvariu.mâncat din el...Cine face asta ?
|
 |
|
Nu,nu am beta...eu am calystu,scalar,molly si guppy plus cory in acvariu si nu stiu cine le-a papat coada la neoni
|
 |
|
Si cum ii pot vindeca?
|
 |
|
Si inca ceva,toti neonii au coada mâncat partial...unul acumnl-am aruncat fiindc? nu mai avea coada deloc si nici atipioarele cred...I nota haotic,il trwgew filtrele in ele,nu mai avea sane de scapa re si l-am aruncat decât sa se chinuie...Calystusi sa fie vinovatii?
|
 |
|
De la mâncare sa fie?
|
 |
|
De la mâncare sa fie?
|
 |
|
Alta poza
|
 |
|
Buna seara! Acum seara sub lumina neoni lui am observat ca pe neoni sunt nite pete albe de zici ca sunt besici,dar de vad doar la neon ...Am incerc sa fac 2 poze in care sper ca puteti observa. Este vre-o boala sau asa sunt ei si acum am vazut eu?
|
 |
|
Adica ce vrei sa spui Dan ? Filtrul acest il floosesc la un acvariu se 15 l
|
 |
|
Acest filtru are debit 200l/h ca si cel mini fan de la aquael doar ca acela nu are carbune activ.initial acest l-am luat pt un acvariu de 20 litri,ce spui sa il pun acest cs al 2-Lea filtru la acvariul de 54 l si sa pun mini fan la cel de 20.adica e mai bun daca are carbunele asta ?
|
 |
|
Am achizitionat un filtru pt un acvariu micut si am gasit in interior ul lui pe langa burete asta.ce sunt? Stie cineva ?
|
 |
|
Floosesc k version mai Noua decat cea postat de tine,este de la sera.ce spuneti as vrea sa bag in acvariul de 5l 2 calystus,2 guppy,5 neoni,6 corydoras(3 panda si 3 albi),o pereche colisa si o pereche ramirez. O sa fie suprapoluat? Se intelegere specii le acest ea intre ele?
|
 |
|
Are cineva pisica de sticla in acvariu? As dori sa stiu mai multe despre ea?cum se comportat, cu cine e bun companion.
|
 |
|
Bine ai venit
|
 |
|
As putea adauga ceva tratamente la apa sa se limpezeasca cum era inainte sau se face singura treat cu schimburile de apa ?
|
 |
|
Aaa scuze,credeam ca e o substanta ceva.am inteles.cel de la sun sun e ok? As lua unul dinala
|
 |
|
Sera siporax pot sa pun pe buretele filtru lui ce il am deja si il pot aplica cât sunt pestii in acvariu ?
|
 |
|
Deci sa las cel intern si sa mai iau unul extern din cele 3 mention ate de tine ?buretele din cel intern nu tre be spalat in apa din acvariu daca am doar a cel filtru intern deocamdata ?
|
 |
|
Am inteles,panda la filtrele mele nu prea au unde sa se de pun. Dupa cum sp e un simplu burete pe care il spal si odata cu spalat ea se duce o parte si din bacterii,tocmai de aceasta as vrea sa achizitionez un alt filtru.imi poti da tu te rog câteva exemple de filtre bune pentru acvariul meu? Adica as vrea unu si sa fie destul sa pot renun?a la astea egal cu 0 ce le am.daca te rog sa imi scrii si Interne si extern mi-ar fi de mare ajutor si daca mi-ai explica putin de ce e mai bun cel external decât cel intern mi-ar fi de mare ajutor. Scuze pentru ca sunt asa stresant dar sunt nou si vreau sa invat,nu vreau sa mai fac greseala pe care am facut-o deja.iti multumesc pentru intelegere!
|
 |
|