[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex92
Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
Masculul nu are o treaba cu ea )odata nu i-am vazut sa se fugareasca
Cand imi dau seama daca sunt buni de reprodus sa le bag adapostul... E in acvarou de 5zile da nu l-as mai tine daca nu e cazul
Cel de-al doilea ar coarne foarte multe, doar ca nu il pot prinde in poza c e tot ascuns dupa plante, pietre.
Acesta zic eu ca e mascul de ancistrus . daca gresesc va rog sa ma corectati
Sunt ancistrusi cele 2 specimene de mai jos? Cel cu mustati cred ca e mascul dar cealalta e femela de ancistrus ?
Ok. Deci ramane asa. Incs o intrebare daca se poate. De ce la extremitati se face neagra si pe unde si unde mai are puncte negre? Foosesc de la easy life easycarbo
Trebe neapart tinuta pe ceva sau poate fi pusa in substrat? Asta doresc sa aflu fiindca as scosde roca aceea vulcanica
Cine recunoaste ce fel de planta este aceasta?
Cred ca esti un oltean dupa halul in care vorbesti. Asta iti este educatia, ti-o spun cu parere de rau
Am observat de azdimineata ca un ramirez are pe o partr fata albastra spre vanat ca si cum ar fi fost lovit iar cealalta parte e normala... Problema e ca nu e albastrul acela pe care il reflecta ei la lumina si e mereu asa, vanata di doar o parte. Este o boala ceva ?
Am trecut adtazi pe la cascada bigar si am vazut cateva pietre frumoase in apa, cu muschi pe ele. Arata cam ca si in poza de mai jos. Sunt bune de bagat in acvariu?
Cum pot scapa de acel amoniac din acvariu? Il pot baga inapoi in acvariu, influenteaza pe restul daca il bag ?
Dar ce are ?
De 2 zile am obs ca a aparut o pata de maro spre rosu pe colisa... Nu avea nimic si deodata a aparut pata, ce inseamna? Cum sa o tratez. Momentande o zi e scoasa din acvariu si tinuta cu parakill
Sincer nu stiu ce piatra este, e luata de la hornbach dar nu spunea nimic despre ea
Cand vine externul am inteles cs o luna sa las si intern si extern sa mearga in paralel. Pe urma pot lasa doar filtrul extern?
Am inceput sa fac ca si la carte. Am cumparat cateva pietre si plante, am achizitionat filtru extern. Singura intrebare este rezista pestii in acvariu acum? Am scos jumate din apa am pus in bidoane si restul am aruncat si am spalat acvariul am rearanjat tot. Peste 2 zile ajunge externul. Momentan am 5 cory 4 ramirez electric blue, 2 gourami, 1 gurami pitic si 2 filighera. De restul m-am scapat. Cu astia o sa raman. In partea syanga am o planta care creste pana la 10cm si in dreapta pe piatra am prins muschi, asa am cumparat-o. As dori sa mai iau anubias. Anubiadul il prind pe piatra sau in sol? A si as vrrea sa plantez muschi si pe planta de sub filtrul actual. Cea din mijloc sa ramana ada goala, imi place cum arata si mai trec si pestii prin gaurile din ea. Ce spuneti, este ok ?
Ce inseamna daca pestiise scarpina, se freaca de nisip ori de cabluri? Am observat la scalar si la un xipho ca fac asta
Eu sunt student si stau la camin... Colegul de cam a zis sa imi faca o surpriza si aseara cat eu dormeam a adus 2... Ca azi sa aflu mici parti din cei 2 gupy si alea albe
Lifailili mi-au devorat 2 guppy )... Aseara eu am adormit si colegul de cam a bagat 2 ciclide lifailili... Acum am obs ca din guppy mai am asa. Nu imi vine a crede, il omor pe coleg

Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
Go to: