[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probabil gravide  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
sm0k3r
Junior member

IP:

Salut, am luat saptamana trecuta niste pestisori (5 zebre, 2molly albi , 2 black molly, 2 molly balon , 2 black molly balon , 2 ancistrus , o pisica de sticla, 4 guppy ,2 xhipo , 2 barbus tetrazona si 2 creveti). Tetrazonele nu au treaba cu ceilalti pesti se fugaresc unul pe celalalt , cu crevetii la fel , se uita la ei si nu le fac nimic (nu ii mananca). Am vazut un molly balon alb care a intepat o femela molly balon neagra si are burta putin mai mare, dar tot acel peste a mai intepat si o femela molly normala . Femela black molly baloon are "comportament de gravida" sta mai retrasa , e putin mai agresiva decat de obicei , e alba in zona anala , pe cand cealalta nu are aceste sintomne.. cealalta are burta mai patratoasa, inoata stingherita prin acvariu , nu e agresiva, mananca , dar am observat ca s-a frecat de frunzele unei plante anubias.

Acuma , intrebarea mea este daca ar trebuii separate sau sa le mai las cu restul

Aici este black molly normal

image image image

Black molly balon

image image image
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

sm0k3r wrote:Salut, am luat saptamana trecuta niste pestisori (5 zebre, 2molly albi , 2 black molly, 2 molly balon , 2 black molly balon , 2 ancistrus , o pisica de sticla, 4 guppy ,2 xhipo , 2 barbus tetrazona si 2 creveti).

Salutare,

Acu' 2 zile ne cereai parerea in legatura cu niste pesti: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/37260.page
sm0k3r wrote:~60 l dimensiuni 65 x 27 x 45
As baga o pereche de black molly pentru alge , o pereche de guppy , una de tetrazona , unu/doi peste fluture (Sewellia Lineolata) , unu/doi ancistrus , o pereche de xipho...
koala wrote:- renunta la sumatrani, pentru ca-s pesti rautaciosi si agitati. Ca sa se simta bine, au nevoie sa fie tinuti in grupuri de 6-8 bucati... iar bazinul tau e prea mic pentru ei.
- e mult 2 Sewelia si 2 ancistrusi... ai nevoie doar de un singur mancator de alge.
- 2 guppy + 2 molly + 2 xifo = foarte in regula... daca bazinul va fi bine plantat, vor scapa si ceva pui.

Astazi ne spui ca saptamana trecuta ti-ai cumparat 24 de pesti + 2 creveti ... intr-un bazin de 60 litri, insuficient ciclat, in care aveai deja alti pesti.
Eu ma las pagubas, pentru ca nu-mi place sa vorbesc degeaba.

Spor la treaba si ape limpezi!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Alex92
Member

IP:

M-as mira sa fie gravide asa repede ). La inceputuri si eu cum vedeam un peste mai umflat, gata e gravida si cand colo a mancat prea mult ). Mai citeste articolele de pe forum si invata de la altii. Nu fi incapatanat si neascultator cum am fost eu la inceput ca o sa ai de pierdut, asta ca un sfat prietenesc. Ape limpezi
sm0k3r
Junior member

IP:

koala wrote:
Acu' 2 zile ne cereai parerea in legatura cu niste pesti: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/37260.page

Da, imi cer scuze... ) am gresit !
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ai gresit tu,dar pestii tai vor avea de suferit

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
sm0k3r
Junior member

IP:

paradoxx wrote:Ai gresit tu,dar pestii tai vor avea de suferit

Si ce ar trebuii sa fac acum ?
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cumperi acvariu mai mare plus filtru extern
Donezi pestii
Vinzi pestii
Una din astea sau toate 3

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
um02122
Aquamaster
[Avatar]

IP:

4. ignori toate sfaturile de mai sus si sfarsesti cu majoritatea pestilor morti (eu daca ar fi deschis sezonul la pariuri, pe asta mi-as pune banii)

Natural selection, baby. Pacat ca nu functioneaza si la cei care tin pesticii.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: