Message |
|
Multumesc opincaru si tuturor celor care imi dati sfaturi... Iar despre persoanele care nu stiu sa respecte, nu mai am ce spune, ii ignor. Una e sa critici alta este sa ai un vocabular vulgar!
|
 |
|
Daca am tastat din greseala ass in loc de asa nu inseamna ca nu stiu sa scriu... Ofera respect ca sa si primesti respect!
|
 |
|
Trasalica eu nu cred ca ti-am zis ca ai probleme la mansarda. Din moment ce vrbesti asa cand eu nu ti-am adresat astfel de cuvinte inseamna ca tu ai"probleme la mansarda". Nu te obliga nimeni sa raspunzi si nici nu cred ca esti ass important ca sa scrii astfel... Sau cauti atentie?
|
 |
|
Ca si pompa as folosi un resun 602 parca. Are 2 iesiri si debit de 240l/h. Debit reglabil
|
 |
|
Uite asa as vrea. O pompa cu 2 filtre dinastea sau un filtru dinacesta si unul biologic. Am vazut la cineva la un acvariu de 120l in care avea matcs si arata super, o sa pun poza cu acvariul acela mai tarziu
|
 |
|
Daca iau jbl aquabasis la 5l mai este necesar sa pun nisip ceva peste el sau e suficient doar el?
|
 |
|
Nu imi place, nu am plante deloc si nici la nisip nu prea imi place. Jos am un strat mai mare ca si cel de pe rau iar deasupra am un nisip negru si pus ca nu am lasat acvariu la ciclat la inceput
|
 |
|
M-am hotarat sa refac tot setup-ul, dupa ce mi-au murit nenumerati pesti! Vreau sa tin doar nisipul din ceea ce am acum, si sa spal tot acvariu da scap de boliile din el. Vreau sa renunt si la filtrele interne, ma bate gandul intre un vibrator cu 2 filtre la el sau in filtru extern sunsun 603b(400l/h). Mentionez ca am acvariude 54l si vreau sa tin doar2-3 perechi de pesti in el. Vreau sa il si plantez cu cateva plante easy. Ce plane mi-at recomanda pentru inceput? Tin sa va intreb de filtru extern sau vibrator deoarece multi imi sp ca e acvariu mic pentru un extern. Va multumesc!
|
 |
|
Multumesc koala
|
 |
|
Foloseste cineva mancarea tetra rubin? Ati patit si voi sa miroase mancarea dupa cateva zile din cauza mancarii tetra rubin?
|
 |
|
Din proprie experienta iti spun ca sunt agresiv si ciupeste coada la neoni si guppy.mi-e 2 mi-au o morat 8 neoni.Credeam ca e boala dar dupa ce i-am scos nu mai am treaba
|
 |
|
O pompa de aer +un filtru pentru acessta este mai bun decât un filtru extern classic? Folose?ti cineva de genul asa ceva ? Daca pun pompa si filtrul acela special pt ea mai am nevoie de filtru intern? Ma gândesc ca si aceasta trebe luat dupa debit,acest se calculeaza.masa.unui.obiect.in.spatiu ca la filtre? Ma poate sfatui cineva ce pompa si ce debit am nevoie pt un acvariu de 54 l? La o pompa de genul de mai jos ma refer.multumesc
|
 |
|
Incalzitor...pai da dar al meu incalzeste pana la 25 grade doar di am nevoie de 28 de grade 
|
 |
|
Inca ceva am nevoie sa urc temp la 28 de grade in timpul tratamentul ui doar ca filtrul ce l-qm primit la acvariu e un stift si nu ii pot urcat temperatura, o tine la 25 grade...e necesar alt aparat ,nu ?
|
 |
|
Nu o cumparati oricum,momentan am doar 11 pestisorii si bolnav ori, ma chinui sa ii teared si sa reziste,nu o sa mai iau niciun peste pana nu se rezolva odata apa din acvariu si sa fie ciclat
|
 |
|
Da,aceea este cea care spune narcisa, aveau la zoomania la 25 lei bucata 
|
 |
|
Si spuneam pisica de sticla ca asa mi-au spus aia la shop,asa o numesc cei de la zoomania cel putin
|
 |
|
Nu,nu la somn ma refeream.uite la asta ma refeream eu potamotrygon, doar ca nu am fost destul de precis
|
 |
|
Nu am spus ca voi sunte?i tai, am zis ca eu am gresit...si in legat urat cu nr de pesti mai am 11 acum,am day din ei...nu o sa mai tin mai mult de 10 pesti,am inteles faza cu suprapoluat
|
 |
|
Am fost la aquarium si nu aveau contour, in schimb mi-a recomandati de la jbl punktol...cel de la magazin a zis sa nu aruncat neonii,au mai ramas 3 si au puncte mari,ceilal?i micut si ff rare 2-3 pe corp....nu ar fi indicat sa aruncat neonii aceia? SI trebe sa administer 10 ml la 100 l in prima zi si dupa in ziua 3,5,7 doar 5 ml? E bine asa ? Severum nu mi-a vorbit urat,nu m-am suparat si stiu ca sunt stresant dar vreau sa invat  . MULTUMESC celorlal?i care mi-au dat sfaturi pana acum...a si apa trebe schimbat 50% inainte de administrate de fiecare data? In prospect mai scria sa nu ii ranesc 3 zile de la administrarea primeI ture..nu mor ?
|
 |
|