[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex92
Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
La cele interne este oigatoriu sa il lasI sa trag aer sau ii poti scoate futunul si sa trag apa,far sa mai fac bulele acelea
Daca mai pun inca un flitru intern pe langa acela ma ajuta?? Adica pe langa cel care il am sa mai pun unul
Deocamdata nu am plante in el...capacul mai are un suport de lewd, as mai putea pune unul daca e nevoie când iau plante
Vi-am spus ca este pleco...ce filtru îmi recomandati la 54 l ?
Este aquael pat mini...uite aici ?i o poza.doar ?sta am g?sit cu pleco ?i nu ?tiu dac? va da?i seama,pana mâine la prânz nu sunt la acvariu
Deci pana la urma cu ce sa raman in acvariu si in ce numar?
Iti spun sigur ca este plecostomus,am bonul.nu sunt langa acvariu momentan sa pot atasa poza.
Pai plante am ceva dar nu stiu cum se cheama...pe jos am nisip si cam atat. Atasez poza imediat
Acvariu are urm?toarele dimensiuni:60x30x30 ca si filtru si rezistenta sunt cele din set,nu stiu exact ce filtru este,cred ca aquael fan mini pat si mai are si un led tot din dotare...Daca cumva poti afla ce tip de filtru are setul aquael leddy60 de 54 l yi-as fi recunoscator. Ms
Salutare tuturor,

Am un acvariu aquael leddy60 de 54l,echipat cu echipamentele din setul acela.În acest acvariu am urmatoarele specii de pesti:
-2 guppy -4 molly -2 calytus -4 corydoras -1 precostomus
-2 filifhera -1 scalar - 2 hippo - xipho

Ce combinatie mi-ati recomanda din cei de mai sus ca sa iasa ceva frumos si compatibil.In ce numar? Va multumesc !
Numele meu este Imbrea Alexandru, am 24 de ani si sunt din Timisoara.
Sunt incepator in acvaristica si tocmai de aceasta m-am gandit sa intru pe acest forum sa ma ajutati cu sfaturi si pareri
O zi buna va doresc !
Bine v-am gasit!
Sunt nou pe aici si am urmatoarea problema,daca ma poate ajuta cineva .
Am un guppy care are coada ciupita.In acvariu am neoni rosii,neoni negri,calystu,filighera si molly.Care ar putea sa ii ciupeasca coada? Plus ca am vazut guppy cel ciupit de 2 ori ciupind la randul lui masculul Molly...ce sa fac ?

Forum Index » Profile for Alex92 » Messages posted by Alex92
Go to: