[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
De vanzare skimmer BM Curve 9,pentru acvarii pana in 1200L.( se vinde pentru ca voi avea nevoie de ceva mai mare)
Pret: 1.200 RON.
Citeste despre polyp bailout.
Zsido wrote:Foarte fain,chiar daca nu ai murena ca mine!

Acum fara gluma,imi place.Frumos,curat,ingrijit si plin de culoare.
Apropo,sa iti trimita tati niste lecitina sa iei cu ceiutz,ca sa nu uiti parolele?
Pai trebuia sa fii antena la cuvantul ultraactiv,ca JBL-ul a scris bine ce a scris acolo. Aia inseamna de obicei, un carbune agresiv,dur. Sigur ca ti-au murit coralii.
Zsido wrote:Sper sa iti iei si kenyia tree

Tot la ei ti-a ramas inima.
Zsido wrote:Invidiosule

Nu-s invidios deloc. Io o sa am chromisi.
Manca-i-ar coada.
Nu e compromis. Ia-o usor. Lasa reactoarele mirifice pe continuu deocamdata pana ai timp sa te ocupi de ele. Ma duc azi sa vad daca nu mi-a ramas prin cutiile mele ceva carbon si antifosfat si te anunt.
Nu ti-e prea mare palaria,stai elastic.
Poate il rog pe Cata sa imi puna si mie niste poze si un filmulet ca vad ca mai nou asa merge treaba.
Bazinasul e lipit,sta la uscat. Mi-au ajuns si lampasele. Tre' sa ma apuc de constructia standului, care va fi din lemn(Sebica,cand ai nitelus timp...). Trebuie sa pun la curatat inca o data pietrele, cu otet si clor ca stau sub cerul liber de cand l-am desfacut pe celalalt si sunt pline de mizerii,inclusiv pisat de motani pe ele. . Va trebui bagat bazinul inauntru in camera tehnica si apoi inchis spatiul cu zidarie ca altfel pl il mai baga inauntru...treburi din astea de logistica.
O sa vin cu poze cu constructia standului,bazinul,tevaraia,sistemul de filtrare,aranjarea camerei tehnice si posibil un filmulet in care le dau cu lopata peste gura la mesterasii mei de la casa,ca m-au terminat cu nervu.
Se subtiaza tesutul pe coral in ULNS,cel putin asa pare la sps,cu cat nu stiu ca nu am masurat si nici nu am de gand,iar KH-ul mare ii arde,foote,prajeste repejor. Daca prepari solutie de KH vreodata,baga mana in ea si vezi ce senzatie ai. Asa se intampla si cu tesutul de pe betele din acvariu.
Cata,ia un tub de superglue sau o bucatica de plastelina,astupa-i iesirea si gata.
Gata,s-a rezolvat. Ungure,merci.
La o canisa care a dat exemplare cu rezultate (daca asta intrebi). Ma intereseaza in principal cele care merg pe standardul german.
Stie careva o canisa valoroasa de Rottweiler la noi?
Dupa ce termini mileul :
image
Din cate vad,ai fluctuatii mari la fosfati. Ba 30,ba 50. Destul de mult dupa parerea mea. Coralii nu apreciaza fosfatul mare,dar nici scaderile bruste. Pe Seriatopore poti vedea cel mai bine lucrul asta. Apar exact simptomele astea,se desprinde tesutul pe bucati.
Fluctuatii de KH ai avut?
E Seriatopora. Cauzele pot fi multiple. Ce parametri ai la apa?
Buna treaba cu bazinul.

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: