Message |
|
Adica cine face ca mine, ca mine sa pateasca! N-am mai luat "dupa ureche "un produs de multa vreme, dar daca l-am primit cadou, na, calul de dar nu se cauta la dinti, dar e mai bine sa n-aiba carii...
Cu ocazia asta l-am scos si pe cel intern din acvariu, ce spatiu e acum! Merita banii unul extern, chiar daca parerile sunt impartite in privinta calitatii unui tetra tec .
|
 |
|
Noroc ca mai citesc prin forumul asta si posturi mai vechi , INTAMPLATOR, am vazut care e treaba, faza cu supararea e doar de forma, normal ca eu sunt vinovatul. dar trebuia sa atrag cuiva atentia
|
 |
|
 nu-mi pot lua ochii de pe el, il pun fundal pe desktop, e superb!
|
 |
|
Vand filtru intern Aquafan 2, q=400litri/h folosit doar trei luni, merge super, am ciclat un bazin de 90 litri cu el si l-am dus trei luni, se schimba pentru ca l-am inlocuit cu un extern
Pret - .30 ron. + transport
|
 |
|
Mai fratilor, m-ati lasat sa ma chinui ca tampitu vreme de doua saptamani cu fertilizarea ....... Undeva aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/11061.page#98353 va spuneam ca am primit un filtru cadou, eu nu am avut timpo sa citesc prea multe despre el dar nici voi nu ati spus niciunul sa scot carbunele activ din el...si baga Puiule ferropol si 24, hai si cu easy carbo, da-i si pps-pro ... trebuie sa vad mai exact ce anume "papa"carbunele asta , mi-ati tras-o
|
 |
|
Depinde pe care il consideri tu mai important, in functie de pestii pe care ii ai in acvariu si de plante, care sunt cerintele acestora...sa zicem ph-ul, este necesar de controlat mai ales in cazul pestilor.
|
 |
|
Pai teste de apa sunt multe si scumpe....Kh, Gh, Ph, NO3 NO2,Fe , PO4 s.a.m.d poti citi mai multe aici http://www.acvariu.ro/forum/forums/show/24.page.
Pret? in jur de 40-50 ron bucata ....Tinand cont ca sunt multe de spus pe marginea testelor de apa, mai bine deschizi un nou topic acolo unde te duce linkul de mai sus.
|
 |
|
baieti stau ochii pe voi ca pe butelie  , ciprian , si eu am in plan sa fac un setup cu manado ( trebuie sa vina) ,un bazin de 10 litri( 20*30*20) , niste roca vulcanica, deocamdata fierb de fo patru zile la niste vita de vie din productia proprie, ( mi-am rupt de la gura  aste e, sacrificii) ajutorul tot la voi este, vreau sa bag creveti aici, eventual niste rasbore, sunt numai ochi.
|
 |
|
|
 |
|
Un mic sfat: pune termometrul pe peretele lateral al acvariului, sa nu se mai vada ventuza din fata, de fapt doar ventuza o lipesti lateral si sucesti termometrul cu gradatia spre inainte . Se vede mai bine asa.
|
 |
|
ai pm
|
 |
|
Se poate inchide, s-a dat marfa catre "piratul" .
|
 |
|
pericolul este de a zugravi oarecum peretii  daca faci reteta fara gelatina, uite, citeste http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/10934.page
|
 |
|
Frumos! Ce fel de bolovani sunt aia?
|
 |
|
cauta in google "Aquael internal fan mikro ", ideal pentru 5-50 litri - e 45 de lei si scapi de griji. Nu pot sa iti dau link, s-ar putea considera reclama.
|
 |
|
ce capacitate are acvariul tau? in functie de acest lucru trebuie sa dimensionezi capacitatea de filtrare a filtrului, respectiv pompa de apa, nu de aer asa cum a zis mai sus si LUPmic.
|
 |
|
ok, in ceea ce priveste marimea , plauzibila explicatia , dar pretul este chiar cel afisat?
|
 |
|
anka1968
RAMIREZI calitatea I marime L (minim 50 bucati) = 20 roni
sa inteleg ca 20 roni costa 50 de bucati? si ce inseamna marime L ? scuze, dar eu nu imi stiu masura nici la camasa
|
 |
|
ca sa nu mai deschid alt topic, cele de mai sus s-au dat, dar am scos tot anubiasul, asadar :
ANUBIAS de vanzare, cele din poza, cu sau fara nuca de cocos, dar va rog pachet intreg si va las pe voi sa faceti o oferta . Atentie! suntem la vanzari nu la donatii
A! a doua ca marime, cea de sub nuca de cocos este agata de o piatra, aia se poate desprinde, cea prinsa de nuca e mai greu, dar se poate desprinde si aia .
|
 |
|
|
 |
|