[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: popey
Forum Index » Profile for popey » Messages posted by popey
Hai Sorine, nu vezi ca ai clienti, dar vrea omu sa vada pe ce da banii, baga niste poze!
nu stiu cum sa spun fara sa jignesc o d-soara, dar dupa matematica mea, 80x35x50=140000, adica daca imparti la o mie, iti da 140 litri, nu 120
Pentru ca nimeni nu este interesat de asa ceva, NU se mai vinde, si asa era prea ieftin, rog admin close!
am incercat si eu cu magentul in punga, dar nu s-au "lipit"decat fo doua bobite, nu prea pareau magnetizate, o interveni aici legea lui Arhimede, aia cu marul in apa or fi mai usoare.
marius1990 wrote:
Precizeaza si tu de unde esti...
pai ia uite la ce a scris angelica..
angelica wrote:numai din bucuresti,

iar niste poze poate ca ar fi bune ... Angelica!
baietii, s-a rezolvat problema , hai sa inchidem topicul ca s-au prezentat destule metode care mai de care mai intersante - se pare ca doua ciocane ( cum am rezolvat-o eu ) sau un ciocan si-o dalta sunt suficiente ( nu toata lumea are bormasina ).
bebrberul wrote:Mama lu' proces verbal

Uite domle`, unu care stie raspunsul ia da tu sefu o gaura si fa treaba asta daca poti cu o piatra poroasa, sa vedem , iti merge? ori ingheata toata si se face terci, ori iti dai un ciocan peste deste cat incerci sa bagi cepul in gaura plina cu apa - fara apa-
Lexik@ wrote:ia baga vita aia la cuptor (la aragaz) si laso acolo cateva ore

pàsta nu o stiam, o sa o incerc ...
Vita aia e tratata cumva, fiarta ? Eu fierb de o saptamana la o amarata de buturuga ( faceam mancare pentru o armata pana acum ) in fiecare zi cate 3-4 ore cu sare, apoi lasata in apa si tot mai iese roseata din ea...
snakefishmike wrote:Incearca sa o arunci de pe bloc

Ce crezi ca imi era greu sau ca nu mi-a trecut prin cap asta Nu uita: stau la etajul patru! Numai ca mi-a fost frica ca o s-o folosesc pe post de substrat daca fac asta...
lazarginel wrote:Ca e de JBL ...si scrie JBL... pe cutie

Hai mai Ginele ca nu e chiar asa de proasta marfa de la JBL incat sa o dea cu de zece ori mai ieftin ... eu cu JBL am crescut si inca o mai fac si merge bine , dar la un amarat de furtun sa fie asa de mare diferenta... smilie

snakefishmike wrote: 140 lei sau 14 lei ???

a zis bine ultkas,140 lei asa sunt preturile intreaba-l pe gogu "furtun co2 pret" si ai sa te convingi
lazarginel wrote:Pai daca si POPEY care maninca spanac nu poate sa sparga o roca vulcanica
Atunci cine o poate sparge ?... poate Bluto
sau OLIV

Auzi, te rog, cum iti permiti... eu mananc
Lasand gluma deoparte, adevarul e ca nu masteptam sa fie atat de dura roca aia.. si solutia lui sergiu am adoptat-o si eu, ma rog , pe aproape, am tinut un ciocan pe piatra si am dat cu un altul in ciocan, cu dalta se facea marginea unde spargea lucioasa si ii strica aspectul de poroasa ..
greu de tot..
CU DOUA CIOCANE DIN CARE UNUL PROST, mi-a sarit din coada ciocanul si era sa ucid o mata ( a se citi pisica ) de prin jur ...
Ca rezolvare, daca stati la bloc, nu incercati sa o puneti pe faianta sau prin casa pe undeva, NU AVETI NICIO SANSA!!!
Afara, pe beton si goniti orice vietate din preajma pe o raza de cinci metri ... asta va include si pe voi ..
Intrebare posesorilor de roci vulcanice: cum mama lu proces verbal se sparge o asemenea roca, a mea am luat-o un pic cam mare si acum nu stiu cum s-o ciopartesc fara a o strica prea mult , asa ? am incercat cu un ciocan, dar neam sa se sparga, se face praf doar ...
mi se pare ca ti-a mai spus cineva ca ai avea filtrul pus deandoaselea, nu cred ca filtrul are evacuarea pe jos, ia pune tu o poza cu filtrul sa vedem ce ai acolo..
Sau uita-te si zi pe unde intra in momentul asta cablul de alimentare, pe jos sau pe sus?
clonitza wrote:Lasa ca ti-a mai curatat apa de goange.

Da, cel putin in privinta asta nu imi pare rau, oricum paguba nu a fost, eu doar voiam sa aduc aminte ca sunt multe "giumbuslucuri" pe care nu le stim si ca trebuie sa cascam ochii cand facem ceva prin bazin.
Colegul treidetrei a vrut sa spuna ceva de genul :
image
astfel, apa va fi distribuita pe suprafata mai mare. Pana faci rost de asa ceva, incearca sa directionezi jetul de apa spre suprafata si in lungul acvariului, nu de-a latul .
Mdaa, tinand cont ca asta a fost singura operatiune efectuata ( scoaterea carbunelui si inlocuirea lui ) , cred ca intrun fel am avut noroc, ca altfel probabil ar fi durat mai mult .... dar in 15 minute mor bacteriile daca sunt tinute fara apa ( nu-i asa? ) , eu intotdeauna las filtrul la urma, il curat in ultima galeata de apa schimbata ( de obicei schimb trei = 30 litri ) si nu cred ca ramane mai mult de 15 min fara apa..
M-am gandit si la varianta asta, in primul rand are cam 14 zile, am postat eu mai tarziu, dar oricum nu ar fi suficient ca timp, asa ca buretele din filtrul vechi l-am taiat ca pe feliile de paine si l-am bagat in locul carbunelui activ, astfel ca bacteriile nu s-au pierdut, corecteaza-ma, daca am gresit. Bineinteles in afara faptului ca am lasat celalalt filtru fara mediul filtrant....
alber wrote: Io pun plantele si cine vede, vede, cine nu, nu.

Pai eu le-am vazut primul, dar am vazut tare negru in fata ochilor ... de cand caut niste didiplis...

Forum Index » Profile for popey » Messages posted by popey
Go to: