[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Sunt muci-proof scarile,stai lejer. Daca ajungi vreodata pe aici,o sa te convingi.
Nu merge link-ul.
Gata. Bazinul e in pozitia finala,fata e incadrata. Ma apuc de tevi,montat componentele osmozei,pregatit piatra,etc.
image

image
Exista corali care suporta si 1500,sigur ca da,dar eu vb. de perioade de 3-4 saptamani in care mergeau doar 2. Incercam sa il fac sa inteleaga ca un par de ~300 nu inseamna "in intuneric" si ca e absolut ok.

L.E. Pardon,~200 vroiam sa zic. O sa caut articolul respectiv prin fisiere,sper sa il mai gasesc,in care apar valorile. Era foarte interesant ce descoperise cercetatoarea respectiva in legatura cu iluminatul coralilor.
Nici asa nu a stat la intuneric. Uite,de ex. la bazinul asta de mai jos,am avut o lampa 6x39,si iluminam 10 ore pe zi cu 2 neoane. Full mergea doar 2 ore.Am avut si perioade in care a mers 3-4 saptamani doar cu cele 2 Blue plus.Cat par sa fi avut de la 2 neoane amarate?
image
Nu a stat la intuneric.
Nu,e destul cat are. De la o anumita valoare in sus,apare fotoinhibitia/suprasaturatia,unde lumina face mai mult rau decat bine.
In general,o valoare de 300-350 eu zic ca e ok.
Andrei,eu am tratat pestele cand a aparut grisul pe el,pana atunci 0 simptome de altceva.
Ala facut din siringi e mai bun decat asta,ps 130,si numai prin simplul fapt ca are piatra de aer. Am avut si eu sera si e o jucarie.
Ce grasan e bubble-ul ala de jos.
Fain.
Da' cu ce ocazie,nene Pavelescu?
Spor !!
Eu i-as da un 10x54 la lampa,daca tot mergi pe neoane.
La un bazin de 60 latime,8 tuburi sunt numai bune iar tu vei avea 75 latime si h-ul mare.
Bah,nu gaseai si tu una mai de doamne-ajuta,numa' cu mistreatza aia?(sa o visezi tu la noapte pe asta)

Ref. la sistemul de prindere,exista si varianta cu cabluri,ca si la ATI.Eu ala il am.
Dupa 1-2 ora,poti masura. In intervalul asta,daca ai curenti buni in bazin,solutia se disperseaza uniform.
Sunt dimabile,controlabile wifi,master,slave...toate prostiile.
Da,la maxim era ~100.
kirucd wrote:Daca ai 100 la nivelul de jos, la nisip, e ok. Dar vezi ca trebuie sa masori cu apa, nu fara apa
Cand il dai la apa iti trimit parmetrul.

Saru'mana,chiar urma sa te rog sa mi-l trimiti.
Cu apa am masurat.
Deocamdata vor ajunge.Bat pe un spatiu de 90x90cm,deci teoretic ajung.Daca tin bine minte,parca la margine aveam jos PAR aproape 100 (Sebi,cat era? Mai tii minte?),si acolo merg pusi niste softies.
georgemonda wrote:Si gaura la butoiul cu vin.......cand se da?????
Oare o sa avem posibilitatea sa-l vedem si live , daca avem trecere pe acolo?????

Oricand.
image

image

Pompa de dozare

image

Astea sunt felinarele.

image
Ce purcel esti.

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: