| Message |
|
|
Mordax wrote:Nu spal filtrul cu chimicale (sapun, detergent, etc). Il spal cu apa calduta, de la robinet.
Incearca sa speli filtrul cu apa din acvariu, cea pe care o schimbi.
Mordax wrote:
PPS: E o solutie sa adaug nitrobacterii spaland un filtru de la un acvariu mai vechi in acest acvariu?
Da, dar nu o sa te ajute foarte mult asta.
|
 |
|
|
Dalles wrote: Nu mi-a dat nici un ban pe ei dar ne-am inteles ca, in momentul in care ii vinde, o sa ma cheme sa imi dea banii incasati. Au trecut vreo opt ani de atunci fara sa imi dea nici un semn de viata, dar am rabdare. Ma gandesc ca, la cat de mari s-au facut in vremea asta, o sa ma umplu de bani cand in sfarsit o sa-i vanda cuiva!!! :p
Mai ales daca ii vinde la Kg. 
|
 |
|
|
mg_cmt wrote:oricum sa te astepti la ~400l (mai mult sau mai putin)
...mai degraba kilograme ( kg )
|
 |
|
|
SuperSteaua wrote:Toate bune si frumoase daaa cum putem identifica plantele din poze cu pretu din fisier? :o
Daca tii cursorul mousului deasupra pozei din galerie o sa-ti afiseze numele fisierului => numele plantei.
|
 |
|
|
Romi wrote:
Problema este ca nu mai trec asa des prin Bucuresti, pur si simplu m-am mutat aici de cateva saptamani :-). Cum in seara asta plec in Craiova, o sa adun tot didiplisul (cele cateva fire ramase, fiindca ma gandeam sa scap de el, in noul acvariu pe care mi-l fac aici n-o sa mai aiba loc  si pe cel din Craiova il desfiintez temporar  ) si i le dau lui Hans cand ma intorc.
Poate la un moment dat o sa-l vreau inapoi  .
Multumesc mult. Cat despre datul inapoi....fii sigur ca o sa-ti dau. Chiar si alte plante daca vrei. Ai un PM de la mine ...
|
 |
|
|
|
Salut. Vreau si eu un firicel de didiplis. Multumesc.
|
 |
|
|
lukaboy wrote:
Vezi ce iti creste standardul daca stai pe forum? 
Si de la ce topicuri crezi ca mi-a crescut standardul ?
@Dalles - poate ca ar fii bine sa deschidem un topic nou in care sa comentam acvariile de acolo.
|
 |
|
|
razvan wrote:daca-ti mai ramane pina duminica niste sagitaria... m-ar interesa si pe mine...
Daca nu ai venit duminica in obor......si tie trebuie sa ti se spuna ?
|
 |
|
|
|
Nu mai arbitreaza Amano. Nu-s prea multe acvarii frumoase....oare ce se intampla ?
|
 |
|
|
florin_niky wrote:Este super tare poza cu scrumiera.
Dar oare cat va rezista asa? 
Da si tu linkul...ca sunt muulte poze ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
mihai20005 wrote:Am gasit printr-un laborator dintr-o fabrica niste teste de ph scrie pe eticheta. Sunt niste hartiute galbene, vreo 100 de benzi si indica ph-ul intre 5,5 si 9.0. E facut la Nopochim Cluj. Acum o sa va zic ce scrie pe prospect. "Se introduce hartia in solutia de analizat 1/3 din banda de hartie indicator si se compara cu scala de culori. In cazul suspensiilor solutiilor colorate si vascoase se pune o picatura de solutie pe o parte a benzii, iar compararea se face pe partea opusa" Este bun pentru acvarii sau nu ?
Sunt destul de bune ... am folosit si eu. Un sfat: nu le baga in acvariu direct...ia intr-un recipient ceva apa din acvariu si in ala baga hartia..
|
 |
|
|
osa wrote:eu am facut rost de margaritar de 4-5 mm.
inseamna ca e ok...
E OK. Foloseste-l asa cum e. Nu il mai amesteca cu nisip. Nu prea ai sanse sa ti se dezradacineze plantele. Asta si daca nu o sa ai vre-un carasel sau hoplo care sa scurme in substrat. Eu am substrat de dimensiunile astea cam de 3 ani si nu a iesit nici o plantuta din el.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Rezolvat. Multumesc.
|
 |
|
|
mg_cmt wrote:stiu ca nu e voie nu e bine nu e indicat nu e uzual pentru incepatori... dar totusi as vrea sa stiu ce trebuie facut pentru ca cele 2 specii sa fie compatibile .
:o
Sa-i tii in acvarii separate 
|
 |
|
|
|
Sunt putin carcotas ... ce cauta scalarii aia acolo ?
Arata bine bine...poate cam mult rosu dupa gustul unora...
|
 |
|
|
Sandu wrote:Revin cu o intrebare...totusi sper ca nu vrei sa tii plantele astea cu carasii 
...si ar mai fii o intrebare: ce conditii ai pentru plantele astea ?
|
 |
|
|
|
Te mai ajut si eu cu ceva crypto, rotala indica si macrandra. Asta daca o sa reusesc eu sa ajung duminica in obor ...
|
 |
|
|
|
Nu merg. S-a mai discutat acest subiect pe forum. Foloseste butonul search.
|
 |
|
|