| Message |
|
|
MARELE ALB wrote:Eu pregatesc vreo 100 de poze cu citeva zeci de specii de plante care mi-au trecut prin mina. In stadii de dezvoltare diferite, culori diferite ale aceleasi plante in functie de lumina ... Mai am de facut ceva poze. Deja sint vreo 30 Mega de poze. Din pacate interesul atit de scazut pe forum pentru plante  imi taie tot elanu'  !
Unde sunt pozele? Pune-le undeva la vedere si lasa vrajeala cu oameni neinteresati de plante ....ca se mai gasesc cativa defecti carora sa le placa plantele.
|
 |
|
|
acata wrote:
@hans: Multam frumos. Pana acolo s-ar putea sa dau o fuga. Ai idee daca aia sunt tot timpul acolo?
EU am vazut gramada aceea de pietre tot timpul acolo ... daca plec si week-end-ul acesta din bucuresti, ma opresc sa-i intreb de program si de altele..
|
 |
|
|
|
Vezi ca pe DN1, intre Ploiesti si Campina, imediat dupa ce treci de calea ferata ( ploiesti-slanic parca ), pe dreapta sunt unii care vand pietre destul de plate.
|
 |
|
|
Leo2003 wrote:
Asa ca... hai sa nu ne agitam... Plantei sa-i mearga bine. 
Puai tomna asta era problema ... ori s-a obisnuit plantutza la tine cu prea multe conditii si acum e pe duca ... de dorul tau
|
 |
|
|
 tari melcii aia 3. cat ti-a luat sa-i inveti ?...si pe cand un trenuletz din 10 bucati ?
|
 |
|
|
|
Hehehe "obrazu' subtire cu bani multi se tine".
|
 |
|
|
florin_niky wrote:Si osram flora de un de gasesc si la cati RONi?
Eu am gasit la praktiker ( sau cum se scrie ) acum 4 luni cu 250.000 lei/bucata.
florin_niky wrote: Am patru scalari mari pe care ii iubesc foarte mult caci pentru ei am luat monstruletzu (180L). Pot sa bag si niste neoni pe linga ei daca plantez bine acvariul? Nu sariti cu gura pe mine ca sti ca neonii sunt mancarea scalarilor dar ma gandeam ca poate merge, repet, cu o plantare abundenta in partea din spate a acvariului.
Eu zic sa-i pui linistit. Si eu am aceasta combinatie in acvariu. E drept ca scalarii au fost introdusi in acvariu cand erau mici si dupa neoni. Nu am avut nici o victima in randul neonilor. Eventual pune neonii in acvariu cand e stinsa lumina. Dar neaparat planteaza bine acvariul inainte.
|
 |
|
|
florin_niky wrote:Sa pun numai TLD-uri sau sa mai combin si cu altceva?
Eu am tld830 in combinatie cu osram flora si plantele merg excelent.
|
 |
|
|
|
Ceva molly negrii iti pot da eu dar trebuie sa mai astepti putin deoarece deabia au 4 zile.
|
 |
|
|
|
Poate i se face mila de mine si-mi da si mie cativa ...
|
 |
|
|
Magda wrote:
hans wrote:
Magda wrote: Din pacate Rotala si Luwigia nu prea merg in acvariu asta, la propriu. Le lipseste ceva...
Plante cu frunze mici ...o sa fie cele de genul covorasului.
Ai incercat si rotala indica ? M-asi mira sa nu mearga...
'Incercat  Daca te uiti cu atentie la poza, in partea stanga, chiar langa geam, in spatele Echinodorusului este o tufa anemica de Rotala indica. Cand am plantat-o avea varfurile rozalii. Acum, la baza isi pierde din frunze, iar varfurile noi care cresc sunt verzi.
Da, ai dreptate...chiar daca nu prea arata a rotala indica...esti sigura ca e indica ? Prea arata rau saraca...mai ales ca am vazut indica crescuta in conditii jalnice...dar crestea.
|
 |
|
|
Magda wrote: Din pacate Rotala si Luwigia nu prea merg in acvariu asta, la propriu. Le lipseste ceva...
Plante cu frunze mici ...o sa fie cele de genul covorasului.
Ai incercat si rotala indica ? M-asi mira sa nu mearga...
|
 |
|
|
|
Cumpar 1 pereche scalari clasici sau 6 pui.
|
 |
|
|
|
La ICCO ai incercat ( www.icco.ro ) ?
|
 |
|
|
|
De ce sa merg al un curs care inseamna timp si bani daca exista acest forum si destul de multe articole pe net?
|
 |
|
|
iuliusdobre wrote:125/40/50 sa fie! O sa ma duc sa ma interesez cat costa materialele. imi puteti da niste sfaturi despre accesorii.
Acvariul care il am este cu totul (filtru, neon si incalzitor).
Pentru cel mare ce-mi recomandati?
Nu ar strica sa-i faci adancimea de 60 cm. O sa arate mult mai bine si o sa te poti juca cu plantele mai bine...cat despre accesorii normal ca or sa trebuiasca de toate...si filtru si lumina si si incalzitor...
|
 |
|
|
fishtecine wrote:Mausmann, daca nu sunt indiscret, cat ai platit pentru Monosolenium tenerum? E fascinanta planta asta...
si daca ai spune si de unde ai facut rost de ea ar fii perfect
|
 |
|
|
|
Daca ai lumina minim 0,6w/l si coloana de max 50 cm iti pot da eu cateva fire de ech. tenelus tenelus.
|
 |
|
|
 De ce nu incerci sa-l faci din carton ? au reusit astia sa faca masini si pantofi din asa ceva...
Acum lasand gluma la o parte, totusi, sunt atatea topicuri in care se specifica materialele din care iti poti face capac. De ce vrei sa reinventezi roata ?
|
 |
|
|
ciprian wrote:inca sunt mici(8-9 cm) si o sa ramana doar o pereche,sper... 
Esti tare. Adica vrei sa-ti moara restul, nu?
|
 |
|
|