[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hans
Forum Index » Profile for hans » Messages posted by hans
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by hans
Anubias wrote:... granitoasa...

Imi cer scuze pentru romana de balta. Bineinteles ca am vrut sa scriu granitica. Poate ar fi bine sa mai exersez limba materna, ca mi-e rusine sa recunosc ca incep s-o uit.

Pai stai cat mai mult pe acest forum. Si pe altele din .ro. Chiar daca foarte multi dintre "colegii" nostrii de pe forum nu au auzit de gramatica limbii romane.

Acolo, nu cred ca ai sanse sa vorbesti prea mult in limba materna.
INTROS wrote:Hans, mi se pare ca mai zaresc in acvariul tau cateva fire de Ludwigia glandulosa. E singura planta din ce am (din care am doar un fir) care nu imi merge . Pierde frunzele de la baza iar tija ramane gracila, fara radacini adventive din ea, creste greu (oricum glandulosa creste greu fata de alte ludwigii) desi are substrat acceptabil cu adaus de Florenette A, de conuri si 1w/litru lumina, neumbrita de altceva. Ai vreun sfat ce sa-i mai fac?

Da, ai dreptate. SUnt cateva fire de ludwigia glandulosa.

Cat de mare este planta ta ? Este ciudat. Nu este o planta foarte grea. DIn ceea ce spui tu, ii cam oferi conditii ( mai putin CO2, dar, mie mi-a mers foarte bine si fara CO2 ).
Ce alte plante mai "grele" mai ai ?

Hai pana la mine sa-ti dau un fir mare, sanatos. Bunica mea, care este de la tara, spunea ca daca ai luat o planta de la un om care nu ti-a dat-o din tot sufletul ( se referea la plantele de ghiveci ) nu o sa-i mearga bine.

Poate avea dreptate. Hai sa-ti dau un fir de la mine.
Eu stiam ca valisneria e specie din Asia ( asta scrie si pe tropica.com ) dar vad in linkul dat de sandu "Vallisneria is found world wide: North, South, and Central America; Africa; Asia-Pacific". Asa o fii.
Hmmmm... marsilea nu seamana chiar cu o iarba. Dar o sa mearga foarte bine la conditiile de acolo. Mai poti incerca si cu echinodorus tenelus tenelus care seamana cu iarba si nici nu are nevoie de conditii nemaipomenite sa creasca.
Anubias wrote:Bun, asa voi face! Acum o alta intrebare. Daca tot schimb substratul, ma gandeam ca poate il si "imbogatesc" un pic pentru bietele plante. Aveti vreo solutie? Din pacate turba nu stiu de unde pot face. Dar in principiu orice solutie de la firme de specialitate (Sera, Tetra) s-ar putea gasi fara probleme pe aici. Asa ca ma puteti sfatui? Eu am doar niste valisneria, anubias si echinodorus, dar cel mai indragostit sunt de anubias.

Merita sau nu? Si daca merita, ce mai implica imbogatirea solului (avantaje/dezavantaje)? Mersi

In principiu pentru plantutele alea nu prea merita. Iara anubiasul se "hraneste" din masa apei, nu din substrat. Cat despre valisnerii, alea cresc singure. Iara echinodorusul daca e cordifolius, nu are cerinte mari. Sincer, daca nu vrei sa ai plante grele, lasa substratul asa cum este el.
Superb acvariul. Numai ca la un acvariu tematic cum ai tu, asi fii bagat alta planta in loc de valisneria aia. Sau nu asi fii bagat de loc plante ( chiar daca sunt adeprul acvariilor olandeze ).
Incearca sa introduci varful tubului intr-un burete de la un filtru simplu ( de vibrator) si totul va fii ok.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index