Message |
|
Trebuia sa iti pun niste ghilimele la partea cu fosa septica,poate era mai clar.
Cu piatra uscata si nisipul procedez in felul urmator:
-baie otet
-baie clor
-limpezit si lasat la uscat.
-bagat piatra in acvariu,antifosfat sau lanthanum chloride picurat in ciorap de filtrare pana nu mai creste fosfatul la valori mari,pentru mine.
Apoi niste piatra vie ca sa insamantez cu ce trebuie,asta daca nu am facut-o intr-un butoi separat timp de ~2 luni si aia e.
|
 |
|
De ce nu faci unul pe care sa il mentii curat,ingrijit,frumos. Plm,mie imi strica toata placerea sa le vad aratand ca o fosa septica,da-o in plm.
Stiu ca iti plac experimentele dar totusi...nu?
Te rog nu te supara pe mine,pentru cele zise dar cred ca esti capabil sa faci si unul exemplar,este?
Hai te pup si spor.
|
 |
|
Ne vedem,clar.
O sa sughita toata ziua unchiasul.
|
 |
|
kirucd wrote:Sa-ti trimit o pompa booster?!
Teaser mic ce esti.
P.S. S-a rezolvat cu booster-ul. Maine e la mine.
|
 |
|
Daca ai,nu ma supar,sa stii.
|
 |
|
La ~24 ore de cand am dat drumul la apa.

|
 |
|
kirucd wrote:Ai gasit furtun din silicon Cristi?
Care apa, ca se vede numa' geamu' ultraclar, baga si o poza cu apa
Nu,nu dimensiunea care imi trebuia mie.
|
 |
|
koala wrote:Dupa cum vaz io bolovanii, ejti croit sa faci florarie. Este? 
Esteeeeeee...
|
 |
|
|
 |
|
Merci.
|
 |
|
Cat mai fin.
|
 |
|
E un peanut worm. Lasa-l acolo.
|
 |
|
robygym wrote:salut,
Parerea mea ca orice faci la el nu strica niste poze si vedem mult mai usor, si pot baietii sa-ti dea sfaturi utile, eu mai putin ca nu -s vreun expert. Pozele o sa-ti ramana in viitor si o sa si vezi lucrurile bune sau greselile pe care le faci.
+1
Nu suntem experti nici unul de pe forumul asta.Toti invatam.De aici,de pe forumuri de afara,etc.
|
 |
|
Nu.
|
 |
|
O sa aiba ~244L numai de macroalga + bazinul de dsb. Poate sta linistit.
|
 |
|
Sa pui matrixul ala in niste ladite sau ceva,sa poti sa il scoti usor si sa il clatesti din cand in cand.
|
 |
|
georgemonda wrote:Ca palinca buna......filtrata de doua ori  ...
Exact.
@dan_florin: Da,in unele zone e dura.
|
 |
|
Lasa-i sa faca misto,niste invidiosi bah.
Ok,pe de alta parte,am montat azi prefiltrarea si osmoza.

|
 |
|
Marti wrote:Asta ma duce cu gandu' ca daca sunt conditii OK in bazin, coralii o pot duce bine si la PAR mai mic.
Bineinteles,si eu sunt de exact aceeasi parere. Nu cred ca trebuie sa ai o tona de PAR ca sa ai corali care o duc bine.
|
 |
|
Ai vazut bah Ricardo? Cine stie,stie.
|
 |
|