[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: attilio
Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
Stai linistit ca dispar singuri.Nu sunt daunatori.Apar la acvarii noi.
Da, aveau! Gasesti sigur pt ca nu prea au vanzare.Si mai sunt inca 2 mag. in care au tot ce vrei pe Dinicu Golescu int. cu Mircea Vulcanescu.Eu am luat 2 de 18 W(aveau si de 30 W) .Am dat 8 ron pe 1.Nu stiu cat era cel de 30 W.
Da Razvan ai dreptate !
Dar intrebarea lui era daca sunt o necesitate ? Cu un simplu search gasea toate informatiile de care avea nevoie. Nici mie nu-mi cresc exagerat plantele, dar am citit si am incercat sa le ofer conditii cat mai bune.Am schimbat capacul din lemn, l-am facut din oglinda, am pus inca 2 neoane + CO2.
Daca ar vrea se poate!
Dar cand pun intrebari care nu isi au rostul, sau incomplete, cred ca vor sa fie doar bagati in seama...
Ce intrebari... Tu nu citesti nimic din forum? Cred ca s-a discutat de zeci de ori necesitatea plantelor in acvariu !
Nu stiu daca ai gasit, dar ieri am luat 2 balasturi electronice si 2 Tld-830 .
Magazinul este pe Str. Berzei int. cu str. Transilvania, cum vi dinspre piata Matache pana in int. cu Stirbei Voda.
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=919&postdays=0&postorder=asc&start=15
Ia vezi ca aici s-a mai discutat .Daca te uiti atent e o poza cu tot cu manualul de utilizare !
Mai bine in celalat acvariu ! Eu i-am tinut fara probleme, uitate la pozele astea http://pg.photos.yahoo.com/ph/ffloryn2000/album?.dir=/b802.Sunt facute acum 2 saptamani, am incercat sa le pun la galerie dar iar nu merge.
Am incercat si asa si nu a mers. Ciudat.. Acum merg ambele fara probleme.
Oricum, reusite poze .
Nu merg link-urile care le-ai pus... cel putin la mine nu merg : Access Denied
Morcovul se duce la fund fara sa-l prinzi de ceva. Uitativa la pozele mele, in una se vede un morcov in coltul dreapta si uncastravete in mijloc(ma rog, ce a mai ramas din el).Castravetele e mult mai gustos, dispare imediat .
Nu trebuie sa le toci sau sa le tai subtiri. Pur si simplu il tai pe din doua si il bagi in acvariu. In 2 - 3 zile nu mai ramane urma de morcov.
Si eu am doua TLD 840 cu droser vechi si startere philips. Dimineata amandoua clipocesc pana se aprind cam 10 - 15 sec. Cand aveam TLD 830 se aprindea din prima, dar aveam aprindere electronica. Am observat ca cele elctronice le aprind mult mai repede.
Si eu sunt interesat de mascul...Daca ii mai ai .
Rezolvat !
Daca ai gris trebuie ridicata temperatura peste 30 grade, repede pentru ca o sa-i pierzi pe toti.
Scuze, am uitat sa dau un link ! Pozele sunt aici
Am pus cateva poze facute nou.
Vreau si eu un mascul daca mai ai, am 3 femele in acvariu si nici un mascul :-) .
Cel mai bine dai tu o fuga in Bucuresti. Probabil ca nu o sa-ti para rau .
Sigur este Made in China :-)

Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
Go to: