Message |
|
Stai linistit ca dispar singuri.Nu sunt daunatori.Apar la acvarii noi.
|
 |
|
Da, aveau! Gasesti sigur pt ca nu prea au vanzare.Si mai sunt inca 2 mag. in care au tot ce vrei pe Dinicu Golescu int. cu Mircea Vulcanescu.Eu am luat 2 de 18 W(aveau si de 30 W) .Am dat 8 ron pe 1.Nu stiu cat era cel de 30 W.
|
 |
|
Da Razvan ai dreptate !
Dar intrebarea lui era daca sunt o necesitate ? Cu un simplu search gasea toate informatiile de care avea nevoie. Nici mie nu-mi cresc exagerat plantele, dar am citit si am incercat sa le ofer conditii cat mai bune.Am schimbat capacul din lemn, l-am facut din oglinda, am pus inca 2 neoane + CO2.
Daca ar vrea se poate!
Dar cand pun intrebari care nu isi au rostul, sau incomplete, cred ca vor sa fie doar bagati in seama...
|
 |
|
Ce intrebari... Tu nu citesti nimic din forum? Cred ca s-a discutat de zeci de ori necesitatea plantelor in acvariu !
|
 |
|
Nu stiu daca ai gasit, dar ieri am luat 2 balasturi electronice si 2 Tld-830 .
Magazinul este pe Str. Berzei int. cu str. Transilvania, cum vi dinspre piata Matache pana in int. cu Stirbei Voda.
|
 |
|
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=919&postdays=0&postorder=asc&start=15
Ia vezi ca aici s-a mai discutat .Daca te uiti atent e o poza cu tot cu manualul de utilizare  !
|
 |
|
Mai bine in celalat acvariu ! Eu i-am tinut fara probleme, uitate la pozele astea http://pg.photos.yahoo.com/ph/ffloryn2000/album?.dir=/b802.Sunt facute acum 2 saptamani, am incercat sa le pun la galerie dar iar nu merge.
|
 |
|
Am incercat si asa si nu a mers. Ciudat.. Acum merg ambele fara probleme.
Oricum, reusite poze  .
|
 |
|
Nu merg link-urile care le-ai pus... cel putin la mine nu merg : Access Denied
|
 |
|
Morcovul se duce la fund fara sa-l prinzi de ceva. Uitativa la pozele mele, in una se vede un morcov in coltul dreapta si uncastravete in mijloc(ma rog, ce a mai ramas din el).Castravetele e mult mai gustos, dispare imediat  .
|
 |
|
Nu trebuie sa le toci sau sa le tai subtiri. Pur si simplu il tai pe din doua si il bagi in acvariu. In 2 - 3 zile nu mai ramane urma de morcov.
|
 |
|
Si eu am doua TLD 840 cu droser vechi si startere philips. Dimineata amandoua clipocesc pana se aprind cam 10 - 15 sec. Cand aveam TLD 830 se aprindea din prima, dar aveam aprindere electronica. Am observat ca cele elctronice le aprind mult mai repede.
|
 |
|
Si eu sunt interesat de mascul...Daca ii mai ai .
|
 |
|
Rezolvat !
|
 |
|
Daca ai gris trebuie ridicata temperatura peste 30 grade, repede pentru ca o sa-i pierzi pe toti.
|
 |
|
Scuze, am uitat sa dau un link ! Pozele sunt aici
|
 |
|
Am pus cateva poze facute nou.
|
 |
|
Vreau si eu un mascul daca mai ai, am 3 femele in acvariu si nici un mascul :-) .
|
 |
|
Cel mai bine dai tu o fuga in Bucuresti. Probabil ca nu o sa-ti para rau  .
|
 |
|
Sigur este Made in China :-)
|
 |
|