[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: attilio
Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
Ai dreptate. Nici nu am de gand sa-i dau acum, probabil m-am grabit, stiu : trebuie sa mai creasca . Dar se pot face rezervari :-) .
Donez pui Doberman metis, tata Doberman - mama metis. Au 2 saptamani . Catelusii sunt superbi iar tot ce cer pentru iei este un camin si multa dragoste. Poze cu ei aici. Am incercat sa pun pozele la galerie dar imi da eroare.
A vrut sa spuna : melcii .
Acvariu 25l = coserva .
Se referea la un acvariu mic dolly, cel putin asa cred . Nu la o conserva, nu ashavodaz ?
Probabil cand sunt in "foame" accepta orice . Eram curios daca le-a dat cineva de aici, pentru ca nu-mi place mie de afaceristul ala de la magazin . Sper sa nu supar pe nimeni.
Multumesc pentru raspuns .
Intreb pentru ca la moghioros in piata ii hranea cu dovlecel. Avea in jur de 200 de ancistusi in acvariu (cel putin asa spunea el) iar o bucata de dovlecel destul de mare o manca intr-o zi.
scuze ca deranjez, o intrebare doar : se poate da si dovlecel la ancistrusi?
koala wrote:...iar acvaristii veseli* cred astfel ca au gasit rezolvarea dilemei : ce ne facem noi cu tot rahatu' asta ? ...

...

lucian.con
Dupa ce hotarasti ce pesti raman citeste cat poti de mult pe forum, ai multe de invatat ! Cu ce nu te descurci intreaba si ti se raspunde .
Bine ca ai ajuns aici si nu in alta parte . Multa bafta !!!

Apropo : kk il strangi tu cu furtunul cel putin o data pe saptamana .
Nu mai avem nevoie de filtru, luam sanitari mai multi .
De unde ideea ca sanitarii sunt mancatori de kk ?
Nu rebuie sa-ti faci griji ! Rezista fara probleme .
Sau asta care cred ca e mult mai frumos .
Cred ca e vorba de Conchonius
shyck wrote:
de ce nu mai merge linkul? ca as vrea si eu sa vad pozele ca sa am si eu idee

Era pe vechiul forum care din pacate nu mai merge .
Pot eu . Daca mai vrei da-mi un semn si vedem cum facem.
Super decor !
Ne poti spune din ce, cum, cand, unde ... Poze din campul muncii ai ?
Pentru inceput nu e rau . Nu mai astepta si dai drumul odata ! Sa nu te razgandesti cumva ... Mai bine te gandesti la o instalatie de CO2.
Becuri economice 3 ?
Plin de alge ?
furnici - o sperii ! Alge poti face si cu neon si fara !

Ninna : ai grija sa ciclezi bine acvariu si s-ar putea sa nu ai nici o problema .
Daca fundul e crapat rau parerea mea e sa-l dublezi cu inca un geam . In rest cred ca nu vei avea probleme .
Nu ai spus daca curge cand e plin cu apa .
Dolly wrote:Sak wrote:
Mie mi-au aparut vreo 4-5 mecli maro ...au trait bine si au...murit...nici vorba de inmultit (Nu au avut intimitate )

Ba eu cred ca ai probleme cu apa din bazin. Schimburi de apa mai faci, macar asa, din cind in cind?...

Sigur are probleme cu apa ! Din cate inteleg si cu pestii ...

Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
Go to: