Pana la urma este decizia fiecaruia ce sa faca, datoria noastra insa este sa dam raspunsurile care dau rezultate sigure...
ai dreptate.nu stiam mai nimic despre acvarii pe vremea aia (nici acum nu stiu prea multe

), acvariul l am lipit singur (fiind primul si ultimul), sincer acum nu cred ca as mai avea curaj, dar rezista si azi, nu a dat o data semne de oboseala..oricum, azi as folosi silicon pentru acvarii ..chiar am de gand sa lipesc inca unul mult mai mare anul asta.
Daca ai sti ce importanti sunt aia 6 cm in plus la inaltime din pdv al sarcinii
nu stiu.. dar imi aduc aminte ca geamul l am procurat destul de greu, iar cine mi l a adus, mi l a adus taiat, nu ti spun ca era taiat vai de el, am incercat sa l indrept cu piatra de polizor vre o 2 zile dar degeaba, pana la urma l am lipit asa cum era, iari pana acum vre o 3 luni ma mandream cu el

.
problema acum..de cand am intratpe forum, am o idee

ca ar fi prea mic

,urat, si ca trebuie sa l schimb.cred ca stiti la ce ma refer.oricum, cand ma voi apuca de construtie am sa va cer ajutorul.
Si eu am trecut strada pe rosu de multe ori si n-am patit nimic (deocamdata) dar daca te intreaba copilul tau ce sa faca: sa treaca pe rosu sau sa astepte verde tu ce i-ai raspunde?
am un baietel de 4 ani care aproape in fiecare zi se joaca langa acvariu, credema ca daca as sti ca e un pericol as renunta imediat la el.
dar grosimea geamului la mine e mai mare, aici s ar putea sa fie problema lui, eu de fapt ce am vrut sa spun ...nu am avut probleme cu siliconul. dar repet, daca azi as mai construi unul as folosi silicon special pentru acvarii, si mai mult ca sigur as apela la ajutorul vostru..