[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: attilio
Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
in primul rand, se tot repeta lumea pe forum : PREA MULTI PESTI PENTRU 19 LITRI
Am un acvariu mic,..de 19 litri si vreo 15 pesti exotici mici

in al 2 lea rand dai prea putine detalii..citeste aici , dupa care da mai multe detalii
salut ! ati facut cumparaturile ? imi pare rau, dar eu nu am mai avut net pana azi si am crezut ca va ti razgandit.
Si am putea breveta "inventia" la o bere! Pacat ca e din Bacau...

da..ar merge un heineken ..tot olandeza
aseara le am crescut temperatura si ma gandesc sa adaug si niste sare.sunt vioi, vin la mancare, dar tin cozile stranse.petele nu le au decat pe aripioare, pe corp nimic. oricum, multumesc pt. ajutor si sper sa vin cu o veste buna.
nu baga guppy intr-un acvariu bine plantat ca o sa-ti blestemi zilele.Nu o sa mai scapi de ei decat daca scoti totul.quote]
vezi sa nu i confunzi cu melcii aia mici..si maro..su nu exageram, cred ca nu e acvarist care sa nu fi avut guppy iar eu nu am auzit niciodata asa ceva..
multumesc mult.asa am sa fac
renumitul gris l au avut in toamna.se poate sa reapara dupa o anumita perioada?
sigur nu e gris, pare a fi murdar, nu pare sa aiba un parazit pe el
ok..si acum sa stabilim..
pe aripioare la gourami a aparut cateva pete albe, ca o pudra alba.sunt vizibil deranjati..cine ma poate ajuta cu un sfat?
e putin mai complicat..voi avea nevoie de ajutor cand il voi face, cred ca prin vara.oricum, multumesc..
si pe mine ma intereseaza unu
Pana la urma este decizia fiecaruia ce sa faca, datoria noastra insa este sa dam raspunsurile care dau rezultate sigure...

ai dreptate.nu stiam mai nimic despre acvarii pe vremea aia (nici acum nu stiu prea multe ), acvariul l am lipit singur (fiind primul si ultimul), sincer acum nu cred ca as mai avea curaj, dar rezista si azi, nu a dat o data semne de oboseala..oricum, azi as folosi silicon pentru acvarii ..chiar am de gand sa lipesc inca unul mult mai mare anul asta.

Daca ai sti ce importanti sunt aia 6 cm in plus la inaltime din pdv al sarcinii

nu stiu.. dar imi aduc aminte ca geamul l am procurat destul de greu, iar cine mi l a adus, mi l a adus taiat, nu ti spun ca era taiat vai de el, am incercat sa l indrept cu piatra de polizor vre o 2 zile dar degeaba, pana la urma l am lipit asa cum era, iari pana acum vre o 3 luni ma mandream cu el .
problema acum..de cand am intratpe forum, am o idee ca ar fi prea mic ,urat, si ca trebuie sa l schimb.cred ca stiti la ce ma refer.oricum, cand ma voi apuca de construtie am sa va cer ajutorul.

Si eu am trecut strada pe rosu de multe ori si n-am patit nimic (deocamdata) dar daca te intreaba copilul tau ce sa faca: sa treaca pe rosu sau sa astepte verde tu ce i-ai raspunde?

am un baietel de 4 ani care aproape in fiecare zi se joaca langa acvariu, credema ca daca as sti ca e un pericol as renunta imediat la el.
dar grosimea geamului la mine e mai mare, aici s ar putea sa fie problema lui, eu de fapt ce am vrut sa spun ...nu am avut probleme cu siliconul. dar repet, daca azi as mai construi unul as folosi silicon special pentru acvarii, si mai mult ca sigur as apela la ajutorul vostru..
cum i ai luat ii fierbi?sau ii tii cateva zile sa elimine mizeria aia din ei si ii fierbi?merita.. pacat ca nu am dat de voi mai devreme..multe am de invatat.
aicie tot ce te intereseaza. multa bafta
am avut grija..sau cel putin asa cred..ii spalam bine in apa rece, 2 3 zile pana hraneam pestii, pusi in frigider(ascunsi sa nu i vada cineva ca e de rau), dar tot probleme..asa ca am trecut pe larve..dar nu sunt asa bune ca tubii, pestii nu cresc asa repede..dar mult mai sigure.cel putin pt. mine care nu vreau sa mai risc..am pierdut cativa pesti la care tineam(valoare sentimenala) si nu mai risc
Sunt retete homemade. Se gasesc pe vechiul forum.

multam dolly

Daca ai sa le dai tubi e super bine!! cresc repede ... si grasuti

cand le am dat tubi am avut intotdeauna probleme..cresc repede, ok, dar mare grija..sa nu ti para rau
multam frumos..tot nu reusesc sa le pun pozele.sper sa reusesc acum.chir exemplarele meleaici
hmm..
recomand mixtura de inima de vaca...

se gaseste de cumparat?sau e o reteta personala?
eu am un acvariu de vre o 10 ani lipit cu silicon universal. pana acum nu am avut probleme deloc, chiar rezista foarte bine.dimensiunile sunt 97l/45h/40 latime.tu..acum faci cum crezi..multa bafta
despre dansii..daca poate cineva sa ma ajute cu informatii despre ei..am doi si sunt destul de rai, daca stie cineva ceva despre ei..rog sa ma ajute..in acvariu am numai pesti pasnici, si nu as vrea sa pateasca ceva din cauza lor.

Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
Go to: