[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Viermi albi , nu cred ca sunt planarii  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
Pirania
Member
[Avatar]

IP:

De vreo saptamana mi-au aparut pe geamul frontal al acvariului niste viermi albi de 0.5-3mm care care se aduna pe geam fix in locul in care este curentul de apa mai slab. Am citit despre planarii si am vazut ca acestea fac miscarile in salturi si ''umbla'' noaptea prin acvariu , insa viermi care au aparut la mine stau toata ziua miscandu-se doar pe acea portiune a geamului , cand se misca nu o fac in salturi ci cum este si miscarea melcilor dar putin mai rapizi. De exemplu dimineata sunt foarte multi formand un cerc ''alb' probabil dupa cum sunt 'modelati' de curetul de apa. Aveti idee ce or fi si mai ales cum as putea sa scap de ei? (am un mic ancistrus dar nu face fatza)
[Yahoo!]
attilio
Member
[Avatar]

IP:

Stai linistit ca dispar singuri.Nu sunt daunatori.Apar la acvarii noi.

ala mic ...
[Yahoo!]
Dragos Matei
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pirania wrote:De vreo saptamana mi-au aparut pe geamul frontal al acvariului niste viermi albi de 0.5-3mm care care se aduna pe geam fix in locul in care este curentul de apa mai slab. Am citit despre planarii si am vazut ca acestea fac miscarile in salturi si ''umbla'' noaptea prin acvariu , insa viermi care au aparut la mine stau toata ziua miscandu-se doar pe acea portiune a geamului , cand se misca nu o fac in salturi ci cum este si miscarea melcilor dar putin mai rapizi. De exemplu dimineata sunt foarte multi formand un cerc ''alb' probabil dupa cum sunt 'modelati' de curetul de apa. Aveti idee ce or fi si mai ales cum as putea sa scap de ei? (am un mic ancistrus dar nu face fatza)

salut!

cum ai scapat de paraziti ?

Forever Two Wheels !!!
[WWW]
Dragos Matei
Membru de baza
[Avatar]

IP:

attilio wrote:Stai linistit ca dispar singuri.Nu sunt daunatori.Apar la acvarii noi.

cam aiurea, abia astept sa dispara :-)

Forever Two Wheels !!!
[WWW]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: