[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: attilio
Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
E un peste negru, nocturn, seamana cu somnul, creste mare si e probabil din genul Synodontis. Sper sa nu ma insel si poate ca lumea care e pe aici stie mai multe... Oricum, mi s-a parut un peste violent.

ai dreptate, asa se numesc.Synodontis.am dat search pe google si sunt mai multe exemplare.cand i am luat nu au fost violenti.multumesc, voi da un anunt, poate sunt doritori.

Synodontis
Familia: Pesce gatto
am reusit sa pun si niste poze dar nu stiu sa pun linku' ..iara intind adresa si nu vreau sa se supere cineva.. poate ma invatati si pe mine, asta e, sunt nou ..trebuie sa spun ca situl pe care l am pus are un alt domeniu de activitate, si sa nu se creada ca fac reclama ascunsa .[/img][/url]
cand i am luat erau vioi, deloc speriati. dar...de cand le am facut poze, (pe vechiul forum le am pus) stau numai ascunsi dupa pietre sau prin plante. acum problema e alta..de la un timp vad ca gouramii sunt raniti.pete mici rosi si chiar solzi lipsa.am zis ca e din cauza apei..am schimbat mai des din apa dar degeaba, ii banuiesc pe ei.din cauza asta vreau sa stiu mai multe despre ei.i am cumparat de la razoare, vanzatorul : "sunt foarte pasnici.." dar am o banuiala ca mi a ascuns el ceva.. prea zambea cand l am intrebat.. dar i am indragit tare mult si nu as vrea sa i dau .m am gandit ca ma poate ajuta cineva, sa mi spuna ceva despre ei.
am vazut ca imaginea e 3D.dar sunt indentici, pe bune.numai ca inoata cu burta in sus.
scuzama ca ma bag in vb.. spune mi te rog si mie cum se numeste planta din stanga, cea cu frunzele mari..
eu am cumparat 2 Striped Raphael Catfish si intr o saptamana nu a mai ramas decat cochiliile din ei.
i am gasit: link
seamana, dar nu ... au mustatile mai lungi, si sunt negri complet. cand i am luat aveau vre o 10 cm, acum au cam 20 daca nu mai bine.. sunt c am speriati, stau mai mult ascunsi.
am si eu o intreb. am cumparat doi pesti din aia care inoata cu burta in sus si nu am reusit sa tin minte cum se numesc.. .speneti mi si mie, va rog..si unde as putea afla ceva despre ei.
in zona peitii prograsul nu e nimic, si chiar de ar fi nu te as sfatui..
dar e simplu sa ajungi la obor. mergi pe sos. Giurgiului pana la viitorul Mall, faci dreapta pe sos. Oltenitei pana la Big (apropo, aici e un mag. in piata, dar jalnic rau), cand ajungi la Big Berceni, faci stanga si o tii drept inainte.. la al 2 lea pasaj o iei pe deasupra, si ai ajuns.. intrebi pe orcine si te indruma catre piata Obor. simplu..nu?
da un search pe forumul vechi, gasesti tot ce vrei.
ok ! se pare ca mi ati luat o inainte ! salutari la toata lumea !

Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
Go to: