[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: attilio
Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
super raspuns
ar trebui facut sticky
Dolly wrote:P.S. Ce desen sugestiv ai facut...

ma chinui si eu cum pot ... e bine ca ati inteles
pentru a nu-i pierde (sa se inmulteasca XXXXXXXX in continuare) ce trebuie sa fac?
poate ma vedeti pe la VANZARI "VAND 2 KILE DE TANTARI"
ca sa zic asa, in general lumea le da cu "flit" si tu ii cresti ... o sa te certi cu vecinii ...

tare ... cand o afla nevastamea sa vezi ce-mi trage ...
dar nu spun nimic iar de azi incep sa-i strang ! cu ce sa-i prind ?
cum ma apropii de apa cum se dau la fund
negrii
pentru deplasare se arcuiesc repede
aseara i-am vazut prima data
tin radacinile afara cam de 2 luni
multumesc
sigur sunt larve de tantari, da?
nu m-am gandit... cand ajung azi acasa ma uit sa vad daca mai sunt. larvele de tantari inoata in apa?
pot fi date la pesti ca hrana? :-)

acum 2 luni am pus 2 radacini de vita de vie in apa afara. schimb de apa zilnic, sau aproape..
din cauza ploilor de o saptamana nu am mai schimbat apa iar ieri m-am trezit cu noi specii
au cam 3 mm si arata asa
scuze pt desen
nu le-am schimbat apa pentru ca nu stiu ce sunt ? sunt mormoloci ?
cand se deplaseaza in apa se arcuiesc si au ceva viteza
am observat ca le place sa stea la suprafata.
stie cineva ce sunt?
Horea nu ma contrazic cu nimeni
sa ma contrazic cu batranii ? eu de la ei vreau sa invat ceva...
am un acvariu cam de 50 litri, cu nisip, plante filtru burete cu pompa de aer no name, incalzitor 50W no name, temperatura apei 24C, lumina tub cu 14W, lumina 4-5 ore pe zi.

cred ca ar trebui marita temperatura pe la 27 C, din cate stiu asta e temperatura la care se tin Scalarii .
stiu, dar stau la curte si apa e din put . ma gandesc ca e mai dura
cand le schimbam saptamanal am avut probleme cu ei si asa am tras concluzia ca e din cauza apei aaa...si apropo nici plantele nu mai cresteau iar de cand am rarit schimbul si-a revenit la normal.
trebuie mentionat ca nu am multi pesti, in 110 litri am 3 ancistrusi, 2 gourami, 2 sanitari si 2 Platydoras costatus iar acvariul e foarte bine plantat [invalmaseala mare(adica multe plante talmes balmes :-) )]
ar putea fi din cauza apei !
am avut si eu probleme odata, si am rarit schimbatul apei de la 1 sapt. la 2 sapt. dupa care si-au revenit.
probabil apa prea dura?

... daca nu va potoliti cu replicile astea, am sa inchid topicul ! ...

cristi !!! tare imi este ca romi are mare dreptate
Unde sa-i muti ? In 15 l ? Ca sfat ... renunta la ternetzi, la betta, la neoni, la zebre si mai ales renunta la scalari. Ia 4-5 guppy si 4-5 platy. Si sa zicem 1 sanitar. De ce sa renunti ? Unii din ei sunt pesti vioi si au nevoie de spatiu mai mare, altii cresc prea mari pentru 40 l, nu sunt compatibili ...

si cu parere de rau o spun dar cred ca si adi_ci23
stand de vb cu tine pe yms cred ca nu-ti prea pasa de ei...
pacat ... incearca sa uiti de acvariu si incearca altceva ! cand doi oameni iti spun ca esti ... dute la culcare .
fara suparare, "colega" .
rai sunteti !
dar sigur or fi fost peste 200 ? sau i-a inmultit cu 7 si s-au facut 200 (doua sute)?
hmm...sa fi fost 30 ? sau :321:
nu mai stiu nimic...m-am icurcat
daaa !!! aia sunt
scuze daca te deranjeaza, dar ai dreptul la un avocat :-).
oricum multa bafta si noroc, iar daca te pot ajuta ? dar nu cred, nu? :-)
am avut o parere foarte buna.. problema e ca nu am pesti mici, deci pot sta linistit ! :-) .
oricum, GeorgeB ai mare grija si cu Scalarii !!! MARE ATENTIE ca sunt tare mancaciosi si le plac carnea frageda, tanara... cui nu place ?
mai oameni buni ! chemati un preot pentru o slujba... mai stii ? o fi intrat ala rau in ei
la mine stau toata ziua ascunsi..nici nu le vezi culoarea .inca nu am observat nimic suspect, sunt cu ochii pe ei :o .la prima miscare gresita... .
asa dar georgica... daca nu intrebam si noi inainte, vezi? eu tocmai am dat doi rai... acum inca doi...
cine stie ce caracatite mai am prin acvariu
multumesc voi care ma-ti ajutat
multumita voua toti pestii sunt bine sanatosi si mai nou vor la iarba verde
alina_g

Forum Index » Profile for attilio » Messages posted by attilio
Go to: