Message |
|
dolly !! gura ta adevar vorbeste?
cred ca e Platydoras costatus, care serveste cu deosebita placere pestisori mai mici in timp ce acestia fac nani.
e de rau atunci  am si eu doi si nu am observat nimic suspect.. 
|
 |
|
GeorgeB wrote:
....
am asa :
2 scalari
xx neoni
11 callistus
3 cory
2 ancistrus
1 peste cu dungi albe si maro , care tot timpul uit cum se cheama
...
o mica eroare in enumerarea de mai sus .
scalarii cred ca sunt de vina.
incearca sa ii urmaresti si poate ii prinzi la micul dejun :-)
|
 |
|
neu se da la aia mari si nici la aia de substrat, cel putin la mine...
ii maninca numai pe aia maro si mici
|
 |
|
pestele se numeste Striped Raphael Catfish
eu am 2 si nu am probleme cu ei, toata ziua stau ascunsi. sa stii ca m-au scapat de melcii pomacea
|
 |
|
eu..am impresia ca te contrazici...
Am gasit mai mereu in baltile de pe la noi crustaceul acesta ciudat
dupa care...
As vrea sa stiu daca aceasa artemia este acea artemia salina, si daca rezista si in apa dulce.
ai gasit-o in balti sau nu?
de ce intrebi daca rezita in apa dulce din moment ce ai gasit-o prin toate baltile?
|
 |
|
un magazin serios? ti-a raspuns razvan
vad ca stai in dristor, rupe-ti si tu duminica o juma' de ora si treci pe avrig. la circiuma, si ai sanse sa faci rost de plante de n-ai unde sa le pui ...

|
 |
|
Ieri mi-am mai cumparat niste plante si am fost sfatuit sa le plantez cu tot cu pamantul din paharel.
plantele sunt de acvariu ? nu cred din moment ce erau in pamant
cine te-a sfatuit asa ceva?
|
 |
|
in acvariu am cativa pesti:
1 moly negru(au fost doi dar unul a "decedat")
2 xifo
4 neoni
4 sanitari
2 gupy
2 moli rosii
 eu nu am atatia pesti in 11o litri
------------------------------------
prea multi pesti pentru 30 litri. incearca sa mai dai din ei
cred ca asta e cauza spumei apa se murdareste repede
Am lipit posturi consecutive.

|
 |
|
|
 |
|
rog moderatorii sa inchida topicul . multumesc
rezolvat
|
 |
|
pai masculu nu mi se pare prea bine.. scuze ca vb asa, sunt la munca si sa nu ma prinda sefu' ca 
|
 |
|
nu stiu ce sa spun... nu prea  .
femela da, e  .
|
 |
|
 multumesc mult !!
spune mi te rog daca e vre o problema cu sanitarii din acv mare..fecalele sunt albicioase si atarna, nu stiu cum sa explic...
|
 |
|
super acvariul  !! sa il stapanesti sanatos impreuna cu pestisorii tai  :-) .
|
 |
|
am citit cateva topicuri despre acv marin, sincer nu cred ca sunt pregatit.
de la 7/30 AM pana la 20 PM sunt plecat. cand ajung acasa pierd cam 1 ora in fata acv, calc., etc. nu am timp de acvariu decat duminica.
deci... imi trebuie ceva care nu necesita o ingrijire permanenta, iar din cate am citit de cel marin...
dar in fine, mai e de discutat pe tema asta.
deci, sticla de 15mm e buna ?
|
 |
|
pentru ca mi s au parut solzii indepartati de corp si inca ceva : acum i se zdrentuieste aripioara, acum isi revine ! ??????
|
 |
|
masculul nu a dat semne de boala pana ieri. i s au departat putin solzii dar numai cei de langa aripioara, in rest e vioi, mananca..
problema cu sanitarii din acv mare: fecalele sunt albicioase ! dar nu par deloc afectati, vin la masa, sunt vioi
|
 |
|
30 C, dar cand ii voi pune inapoi in acv nu exista riscul imbolnavirii iarasi?
in acv mai am cativa pesti : 2 sanitari, 3 ancistrusi si inca 2 care nu stiu cum se numesc... lor nu le am facut nici un tratament.
|
 |
|
da . ce sa fac cu femela ? s a vindecat aproape de tot !
|
 |
|
Conditia esentiala e ca suprafata pe care-l pui sa fie construita plana. Am auzit ca exista o solutie autonivelanta. E un lichid care se toarna intr-un mini-cofrag inalt de 1 cm. Datorita fortei gravitationale, suprafata acestui lichid va fi cu adevatat plana. Ca suprafata apei dintr-un vas. Dupa ce se intareste asa ramine . Are consistenta betonului. Reaq stie cum se numeste.
cred ca vrei sa mi spui de sapa autnivelanta
1. fa tot acvariul din sticla. Fara fund sau spate si laterale din beton.
ma gandesc la avantaje daca il fac in perete, iar pozitia lui in camera nu mi permite sa umblu la spatele acv. ar trebui sa il asez (mai bine zis construiesc) chiar sub geamul din living unde am construit peretele dupa dimensiunea acv  , dar daca fac tot acvariul din sticla ii voi schimba si pozitia, pentru a fi privit si din fata si din spate.
rau nu ar fi nici asa, dar nu ar trebui sa renunt la plante daca il pun in mijloc si sa ma orientez spre alti pesti ?
|
 |
|