Message |
|
O sa vina si coralii dar mai astept sa vad cum stau cu fosfatii. Stii ca la cat aveam ultima data,puteam creste niste porodici in bazin.
Antifosfat nu vreau sa bag,inca,astept sa vad cum se descurca chaeto.
|
 |
|
Multumesc.
@koala:Bah,am si pesti da' nu-i vezi tu ca esti batran.
Ia uite,la rama rosie a tras.

|
 |
|
|
 |
|
Intoarce piatra aia cu bureti pe ea. Sunt bureti carora nu prea le place lumina.
|
 |
|
Serios?

|
 |
|
Silviu Man wrote:Mai bine abordezi problema dintr-o perspectiva asceta! Daca vine ajutoru' s-a dus dracu' munca... sau chefu' de munca, mancarea calda,dormitul in pat si nu pe pres,etc!
|
 |
|
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa copila !
|
 |
|
Fa o capcana dintr-un pet. Tai partea de sus,cam la 10 cm de gura sticlei apoi o bagi invers,cu gura inauntrul pet-ului,bagi niste mancare si gata. Pestele intra,dar nu mai stie sa iasa.
|
 |
|
|
 |
|
Nu stiu ce sa zic de wormexit,nu am folosit,nu cunosc dar atunci sa fii pregatit de schimb de apa,in caz ca solutia respectiva are efect si astia mor.
|
 |
|
Arata ca un hawaiian spotted flatworm,arata,nu sunt 100% sigur ca ala e.
Eu i-as face vant. Sunt carnivori,din cate tin eu minte.Treaba e ca o scarba din asta,face o gramada de oua.Wrassele nu ii mananca la marimea asta,cel putin sixline-ul si yellow ai mei,nu mancau.
Inca ceva,nu iti mor melcii in ultimul timp?
|
 |
|
Sigur.
|
 |
|
Am eu sa iti dau PlastiDip.
|
 |
|
um02122 wrote:Legat de globul de cristal, multumesc de remarca.
Da,sigur,si alta data.
|
 |
|
|
 |
|
Stai elastic ca nu ai dezamagit pe nimeni.
|
 |
|
Dan,eu am primit alge de la Sebi,asa ca poti sa ii dai linistit colegului.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ba, cap de pastrav, sa ma vezi in farfuria cu ciorba
Ce creativitate ai la blesteme...
|
 |
|
Frumos ti-a iesit bazinul,Dan.
|
 |
|
Da,cand ai moliciuni merge din schimb de apa si merge chiar si fara schimb de apa.
Cand ai corali duri,incepand cu LPS,gata.Iti merge o perioada,dar dupa aia,cand incep sa creasca nu mai poti tine pasul cu ei doar din schimb de apa.
"In mare parte este marketing"....eu as schimba in "In mare parte,userul nu stie cum sa le foloseasca" <-- asta cu riscul de a parea al dracului.
|
 |
|