Message |
|
Eu nu as baga anemona.E pacat de ce ai acolo, daca o ia la plimbare.
Punctele negre de pe clowni vor disparea,nu e stress.Ai mei au facut aceleasi puncte in momentul cand au intrat pentru prima data in anemona.Dispar atunci cand isi fac 'imunitatea' ca sa zic asa,la intepaturile anemonei/coralului,asa ca nu te stresa.
Foarte tare imi place bazinul tau.Curat,ingrijit,corali frumosi.
|
 |
|
Continua si cu vitaminele.
|
 |
|
|
 |
|
Gabi C wrote:...si scuze pentru postarile mele infinite ... 
Nu te scuza mai Gabi,ca oricum vei zbura in curand.
P.S. Un marin,mai incolo,nu ar merge?  ( Acum ma zboara Porcu pe mine  )
|
 |
|
Frumos si navarchus-ul si butoiul.
|
 |
|
Bah,becul ca becul,da' fosfatu'....blana,0.5
|
 |
|
~ 7 zile de crestere la 6500K.
|
 |
|
Nenea Mihai,las-o mai usor,ce naiba. Vezi ca iar te turezi, si probabil o sa zbori ca si data trecuta,cand te chema 2smokes,si nu mai ajungi sa ne prezinti bazinul,pe care eu sunt curios sa il vad cum va arata.
Nu te supara ca iti spun,dar las-o mai moale.
|
 |
|
Mai asteapta.
De ce sa bagi cucu' daca nu are ce curata? Mai lasa-l la dospit,macar inca 2 saptamani.
|
 |
|
Sa-mi bag picioarele, mai Dan. Era sa pic de pe scaun. Vrei sa fac infract?
O printez si o pun pe gard. Merci.
|
 |
|
Oare cat o costa sa angajezi un raket?
|
 |
|
Acum mi-a picat fisa...pai bah,asta cu poposcarii e blestemul lui Obi saracu'.
|
 |
|
Fac un iaz mic,da-l dracu',si bag o mana de poposcari in el. Si niste crengi roz.Rame am.
|
 |
|
Altu' la rand. ^^
Eu nu ma mai cocosez cu schimburi de apa daca ii apuca grisuri si plm, si sigur la un moment dat fac. Poti sa ii tratezi si cu apa sfintita ca tot o iei sus.
Dupa 4 luni de hiposalinitate  ,la cresterea ei la nivelul de 1.019-1.020 iar au facut gris,fara sa bag nimic nou,absolut nimic. Chiar si mancarea era din asta,gamma blister sau cum naiba ii zice,care zic astia ca e iradiata si nu contine patogeni si plm, si tot au facut.
|
 |
|
Bai,in ce tara traim... 
|
 |
|
Cate perechi de oscari ai?
|
 |
|
Sa ne tii la curent cu fosfatii.
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:Acum nu stiu cum stau c nu mai am reactanti 
Pai hai ca contribui si eu la un pachet de reactanti,facem 50-50.
In ceea ce priveste minoritatea,vb. lui Sefu' la Oscari: firu' vietii.
Da' nu ma plang si poate o sa aiba grija de mine cand o sa fiu batran ca si koala.
|
 |
|
Multumesc Gabi.
|
 |
|
Merci George.
Bah da,sa stii ca mi-am luat-o la sah,pe bune. Are talent copila la strategii,seamana cu maica-sa.
|
 |
|