[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vladxxl
Forum Index » Profile for vladxxl » Messages posted by vladxxl
pai am un filtru aqua clear 30 (extern, tip cascada, il am de ceva vreme 3 ani minim poate 4 ... )

ok deci voi incerca tetra discus si pe baza de alge pt xipho/ancistrus , iar pt carasi am ceva granume le pot spune mari care le mananca cu totii acestea le am de la un prieten care se ocupa cu carasi de ceva timp nu stiu cum se numesc(am incredere in el)

ms mult de sfat

P.S.: stiu ca am mix carasi iam primit dar se inteleg bine cu totii (app am avut si carasi mari inteleg treba cu coada...)
da am vazut azi ca sunt multi dar spre apararea mea pot spune ca carasei iam primit nu luat shi se inteleg bine cu scalarii

carasi sunt pui spre mediu deocamdata ( am avut shi mari dar au murit ) iar xipho e mare

se impaca cu totii
ms foarte mult chier inainte sa ma uit la topic am vazut acel articol cu ciclarea deci am gasito inainte dar apreciez foarte mult multumesc toturor

se poate inchide multumesc
salut sunt nou , detin un acvariu de 60l net (2 carasei , 2 scalari ,2 ramirezi,2guramy,2cory,1xipho shi multi ancistrus) , vreau sami fac cat de curand un acvariu de 80 l cu tot ce trebe shi plantat

incantat de cunostinta
ok ms o sa caut sol fertilizant la pet shop shi o sa fac rost cumva de pietris vreo 2-3 mm (in caz ca nu gasesc pe la pet shop sol pt ca e cam rau dotat am sa incerc cu ceva nisip) ms de sfaturi
am citit pe google despre cele 2 tipuri de ciclare

acvariu cam 80 l( nu mam hotarat 100% in privinta masurilor caci vreau sa-l fac cat mai curand )

am inceput sa caut ciclul azotului (inca nu am gasit topicul )
a bine dar nu prea imi permit eu ingrasamant adica cat imi va trebui la un acvariu max 80l shi il pot inlocui cu ceva nisip mai mare sau pietris mai mic?
ok ms de atentie
buna as vrea sa va intreb despre ciclare ca sa inteleg in prim plan ajuta cu limpezirea apei shi cresterea plantelor dupa ce e incheiata?

ce ciclare e recomandata?:
1) cea cu substrat filtru cu incalzitor pe 30 `C shi cu azot de la farmacie
2) cea cu pesti shi plante inauntru in timpul ei cu incalzitor pe 25`C

ceva pareri care e mai buna cu ceva detali...
mai demult l-am vazut la pet shop sau ceva de genu nu cred ca se mai gaseste insa era destul de retyras in bazin cu cativa pesti

totusi clesti lui erau mereu deschisi indreptati catre pesti deci nu stiu daca e bine sa ii plasezi impreuna
salutare as dori sa stiu pt plante ce fel de substrat e mai bun (nisip/pietris/nisipjos+pietris sus)

trebuie sa mentionez ca detin shi sanitari ancistrus shi sanitari cory (banuiesc ca trebuie pietris)

insa detin shi ramirezi lor le trebuie nisip numai daca e vorba de inmultire?
salutare am un acvariu de 60 litri cu perechi de cory ramirezi guramy carasi shi scalari un xipho shi multi ancistrus(sunt micuti cu tatii inafara de ancistrus care sunt shi 2 maricei)

as vrea sa aleg ceva hrana compatibila pt tosi shi care sa nu prea coloreze apa

as vrea shi o impresie/explicatie despre hrana
pai sunt din alba iulia..... scrie la profil shi vreau bomba cu co2(DIY) facuta in casa am robinet pot lua furtun numai valva nu am gasit
salut as vrea sa incerc o instalatie home made co2 dar nu am valva antiretur si nu am gasit la cele 2 pet shopuri care le detine orasul ma gandeam as putea cauta altundeva sau prin posta mar putea ajuta cineva?

Forum Index » Profile for vladxxl » Messages posted by vladxxl
Go to: