Message |
|
cu mana...
ce ar putea fi in comert pentru curatare, eventual apa pe care o pulverizezi(spray) la fel ca cele de ghiveci , dar nu recomand asta in acvariu..
|
 |
|
sunt superbi mai ales cardinalii si succes la inmultit ;)
de curios la atatea specii nu o sa se corceasca  ? 
|
 |
|
buna strategie
ma gandeam eu oare nu se usdca ele? dar acuma stiu 
|
 |
|
dc ai pus cutia peste? si spor la treaba ;)
|
 |
|
vezi asta intrebam... pai ca rezultata e mai bine ca in apa?
|
 |
|
ma refeream daca acum tot asa faci nu ai schimbat nimic?
|
 |
|
vladxxl wrote:da cam asa se face te-ai prins
co2 se tine deobicei ziua, dar daca ai bomba nu o inchide ca risti sa faca POC sticla
din moment ce plantele au nevoie de co2 si pompa da mai mult o2 , cred ca s-ar anula....deci nu nu mai trebuie pompa, mai ales daca ai filtru....(si palurile deasupra apei fac o2 in apa ;) )
mai citeste un pic..
|
 |
|
e foarte verde si frumos
il i la soare sau bec?, il fertilizezi?,are ceva substrat ?(ma refer la altceva inafara de pietris)
|
 |
|
pai in primul rand EXISTA BUTTON EDIT
si in al doilea incearca oprirea co2 /sau o2
|
 |
|
da da stiu povestea......
eram la petshop(nu prea e asa ceva) si ma uit si il vad numai 1 era superb , dar la momentul ala am luat deja 2 pesti si nu aveam bani.. si am zis ca o sa iau cand incep acvariul nou 
|
 |
|
n-ai pentru ce si eu vreau sa-mi fac una chiar azi ca am zis ca o mai las....poate o so mai las totusi 
|
 |
|
hmm pai nu stiu sigur problema dar ai si o sticla intermediara(numarator bule) nu?
unde iti e situata piatra/situat fitru prin care iese co2?
deci: daca da atunci incearca sa opresti co2 si vezi/ sa opresti o 2 si vezi...;daca nu se poate sa fie de la spumele (care ar trebui sa fie in sticla intermediara)
desigur poate fi si altceva de vina , uita-te atent la el daca observi ceva, si mai mult detali din comportament sau poze..
|
 |
|
da e de la carbune care elimina nitritii/nitratii, scoate-l si pune ceramica sau burete ,si schimba o parte de sa zicem 30-50% din apa (pt resetare) si am inteles ca nu trebuie sa fertilizezi ca intrerupi din ciclul azotului...cerd ca la fel e si cu co2 (nu sunt sigur)
P.S.: ce cory superbi vreau shi yo
|
 |
|
hmm... ce bomba ai facut?(ma intereseaza drojdie si ltri)
ce acvariu ai (in l)?
|
 |
|
da cam asa se face te-ai prins
co2 se tine deobicei ziua, dar daca ai bomba nu o inchide ca risti sa faca POC sticla
din moment ce plantele au nevoie de co2 si pompa da mai mult o2 , cred ca s-ar anula....deci nu nu mai trebuie pompa, mai ales daca ai filtru....(si palurile deasupra apei fac o2 in apa ;) )
|
 |
|
ti-am dat in pm , mie nu mi-a mers fara dar incearca ca incercarea moarte n-are
dar din coonostintele mele fizice  , presiunea conteaza si de inaltimea coloanei de apa....deci cat o ai si sa pui sa se produca sub filtru co2 in spatiu deschis 
|
 |
|
|
 |
|
pai de la sticla mare pleaca un furtun in sticla internmediara (chiar in ea pana sub apa) shi altul de la dop(chiar de deasupra nu in apa) pleaca la acvariu si in apa vezi bulele
P.s.: dai un watch pe google la instalatii ca este desen pe care sunt igur cal intelegi ;)
|
 |
|
pai ar trebui o sticla intermediara caci iti face spume .....aasa face in sticla nu in acvariu....si pe deasupra daca ies bule acolo nu se dizolva =0 , pune un filtru de tigara sau piatra de aer, in resc cam ata e bine ;)
|
 |
|
cerd ca am zis ca nu prea am la cine da si ca asta e alt acvariu de care vorbim....(momentan sunt in altul)
|
 |
|