[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vladxxl
Forum Index » Profile for vladxxl » Messages posted by vladxxl
bulele acelea sunt de la perdea de bule sau cum le faci?
salutare am sa incep in sfarsit noul acvariu (nu promit poze)

in general vreau sa ma axez pe cateva idei acum (lasam echipamentul deoparte deocamdata)
1.incalzitor de substrat(ce e? cum face ? cat costa?e mai bun?)
2.substrat manado e bun singur sau trebe pus pietris deasupra?
3.aqua basis aceleasi intrebari ca la manado
4.as putea creste plante si numai cu pietris marunt 2-3mm(lipsa buget)?

p.s.: manado vs aquabasis (ce recomandati?de ce?)
Mai multe detalii de ex daca ai alti pesti , daca prezinta ceva pete sau nu ...

Stiu ca unii pesti sufera(nu radeti) de "singuratate"
Pai daca apa impinsa prin el e de la un filtru(filtrata) cred ca nu
cred ca deja l-ai deciclat scotand substratul si lasand apa (bacteriile ) fara osigenare o vreme..
cunosc prieten care are ceva mai mare fara intarituri totusi iti recomand la volumul acela
ma tot gandesc la asta dar nu am la cine sai vand si pe deasupra carasi is cadou de la sora mea deci nu prea as putea ca totusi ea vede acvariul zilnic eventual sai separ........
De suferit nu se vede ca-s vioi, iar ramirezi nu au probleme cu nimenea(decat unu cu altu si cu degetelu din fata acvariului)

Scalari iarasi aceeasi situatie(inafara de deget..)

Carasi mai mult stau si mesteca nisipu si scuipa (si de la capat), doar ca de cand xipho nu mai are pereche(moarte cu motive necunoscute, probabil dificultate la nastere ....) se cam ia de carasul mare

Oricum am facut un nou acvariu ca sa fie pe placul lor totusi e cam mic la 80 l(totusi pesti sunt cam mici)
Da mam lamurit si sun recunoscator
Da pesti fac asta, mai exact scalari si nu spun nu carasilor si ms de ajutor
Nup niciun gram
AY!CAPITANE ai ai dreptate :]] mai ales ultimul ce frumos e inafar ca e asa pestrit....
Stiu asta doar ii explicam ca nu plantez plante de ghiveci in acvariu...
Da stiu insa cred ca am sa ii impart sau ceva vad eu...
Nu!!!cum sa fac asa ceva...)
Ma refer cand le cumperi sunt intr-un burete indesat intrun cadru de plastic care seamana cu un ghiveci(daca nu este unul)
Da ai dreptate insa din ce se vede(ca nu prea) parea gris....
Scuze pentru asta dar daca dezbati practic intelegi mai bine , pe langa asta si eu ii apreciez

P.S.:am gasit, am aflat, m-am documentat(am inteles scuze de deranj)

multumesc de raspunsuri
Ma refeream la treaba cu trebe/nu trebe sa sifonezi substratul puternic nu la altceva si da am inteles multumesc ;)
Eu ziceam ceva ce merge si deacodr sa vedem ceva poze ami bune si da acvariu nou care vreau sa-l amenajez are 80 litri...
Nu e aceea.. o so caut sa iti spun care e

Asta nu inseamna ca toti le mananca , pe langa asta le dau de mancare bine si nu cred ca mai incape....

Am gasit-o Vallisneria (sau ceva in genul ei) pe google la imagini e printre primele ceva pe genuri a mea e ultima adica E

Forum Index » Profile for vladxxl » Messages posted by vladxxl
Go to: