[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Am asa:

Blue plus
Coral plus
Blue plus
Aquablue special
Blue plus
Actinic

Baga "puiet de crap" in ea sa vezi ce faina se face.

Anemonele s-au vandut.
Incearca la magazinele care vand instalatii/kituri de iluminat.Ar trebui sa aiba mai multe tipuri.Daca nu,vezi pe ebay.Sunt cate vrei.
Uite aici http://www.ebay.com/bhp/aquarium-light-hanging-kit
Uitasem sa-ti spun.Poti aditiona niste K.
Ajuta mult tesutul coralilor.
Salut.Cred ca ai gresit sectiunea.
Sebastian Costin wrote:Seriatopora Hyxtrix ce a avut pana de curand o culoare maro-movuliu a inceput sa se albeasca (nu pierde tesut, se hidrateaza)
Montipora plate red, ce avea o culoare bordo-grena este acum roz - se asemenea, este hidratata

Culoarea maro este data de un numar mare de zooxanthellae,stimulate fiind de valorile mari ale nutrientilor.Modificarile astea de culoare se datoreaza scaderii concentratiei acestor alge.
Urmareste sa vezi ce se intampla cu hystrixul.Nu prea e in regula sa se albeasca.
Scazand nr. de zoo.,tesutul lor se subtiaza,capacitatea de a se hrani scade.
Ai grija la KH,nu mai mare de 8.Avand tesutul subtiat,exista riscul ca un KH mare sa-i "arda".
Pune niste niste aminoacid daca ai.

Rezervate.
Prima data cand am folosit bioplastice,la doza recomandata de producator,am avut ciano si bloom bacterian.De asta am bagat acum doar 50g.Recomandarile producatorilor sunt una si ceea ce se intampla in bazin e alta,cel putin la mine.

@Gabi si Dragos: lucrurile s-au stabilizat in bazin.

Vand 2 anemone red bubble tip.
200RON si 250RON.
Poze pe PM,daca sunt doritori.
Da,scuze,am trimis de pe telefon si mi le autocompleteaza.
Furtunul alb subtire e evacuarea RO.
image
image
Se adauga 2,5ml/100L/saptamana.Incerc sa vad daca se coloreaza si "acolo unde nu-i bate soarele"
koala wrote:Ala e moorishu' saracului - Heniochus acuminata
... mie imi place, e un peste care se misca incontinuu, e mancacios si curios.

Puteam sa jur ca e "the real deal"...seamana foarte bine.
Ce "salai" ai acolo...
Moorish-ul e superb.
Încearc? Fauna Marin.
Home,sweet home. L-ai prins la fix.
Am b?gat pur ?i simplu furtunul de evacuare în teava de scurgere a chiuvetei.Unul dintre coturile de la sistemul de scurgere are un capac deasupra.Am dat o gaur? în el ?i am b?gat evacuarea de la osmoz?.O s? pun o poz? s? vezi exact cum l-am b?gat,e foarte simplu.
Salut.Eu am legat-o sub ghiveta,cu un robinet din acela splituit ca s? nu-mi tai accesul la ap? ?i am b?gat evacuarea în ?eava de scurgere de la chiuvet?. Apa nu trebuie golit? ,membrana trebuie sa r?mân? umed?.
Foarte bune ve?ti.Vezi la nitriti mai încolo,s? nu ai ?i tu vreo surpriz? neplacut?.
Skimmez umed.KH-ul e în sc?dere,este la 9 momentan.Îl scad u?urel s? nu dau de alte belele.Sâmb?t? merg în Ungaria ?i mai aduc ni?te piatr? vie pe care o bag în sump.

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: