[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Alta la mana - mie nu-mi merg bine acanii , nu se hidrateaza indeajuns , unii rosii - chiar deloc . E vreun secret aparte cu coralul asta ? ..

La mine nu le-a placut din momentul in care biopelletele au inceput sa lucreze.Le-am scos si si-au revenit,le-am bagat inapoi si iar au aparut probleme.
Acanii au fost primii la care am observat comportamentul asta,apoi incet,incet am vazut ca si ceilalti LPS dau semne de regres,asa ca am renuntat la ele si acum sunt ok.
Arata foarte fain acvariul.

Salut.
Nu renunta la Matrix.
Este un aditiv pentru hrana.
Foarte bun atat pentru pesti cat si pentru corali.
Inainte sa hranesti,inmoi hrana(congelata sau uscata) timp de cateva minute in solutia asta.
E ceva de genul Atvitol-ului,dar pentru marine.
Stie cineva de unde as putea lua Selcon?
Era cineva la noi in tara care vindea aditivul asta,dar nu mai stiu unde am citit anuntul respectiv
Pe la astea online nu am gasit.
Daca ma puteti ajuta...
Merci.
Mancarea pentru pestii de apa dulce nu prea le asigura necesarul de nutrienti astora de apa sarata.
O vor manca,dar pe termen lung nu o vor duce prea bine.
Ia-ti 2-3 blistere cu mancare congelata,o cutie cu niste granule pentru "sarati" si esti good to go
koala wrote:Domnilor, am nevoie de putin ajutor!... cine are cateva ciuperci/polipi in plus si "le cauta stapan", m-a gasit de amator.

Amanunte aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26572.page

Cativa polipi de inceput,2-3 "ciupercute"...apoi niste LPS...mai incolo niste SPS...si uite asa se face reciful
E fain.
Spor!
Sunt si acelea de la D&D,cele in doua culori.
Mie imi plac ca sunt exact culoarea coralinei.Sunt bune.
Asa cum zicea si Sebi,se intaresc mai repede in apa,intr-o ora sunt beton.
Poti lipi si pietrele intre ele fara probleme.
Cand lipesti coralii,opreste pompele si lasa-le oprite cam o jumatate de ora.
Multumesc de aprecieri.
koala wrote:Imi da asa o impresie de serenitate... e curat, aerisit, sanatos!
Felicitari Cristi, arata foarte bine!

Multam'.

@arnoldx: Salut.Cand vrei.
Musai tre' sa-ti mai iei un clown.Atunci sa vezi spectacol.
Un mic filmulet cu bazinul.(Multam' maestre Sebi)
Da,e pasla pentru curatat acrylul,eu "ma radeam" de dimensiunea ei in raport cu piscina.
Tre' sa-ti iei concediu cand te apuci de curatat.
Incredibil ce a putut construi baiatu' asta.
Are mai multa apa in skimmer decat am eu in tot sistemul.
Nu,intr-adevar nu are pe unde.Nu o sa ai probleme de genu'.
Atunci e ok.Au prostu' obicei de a se deshidrata in asemenea hal,incat sunt in stare sa treaca si prin spatiile dintre dintii pieptenului de overflow.
Am patit-o,am gasit una mica in cutia de over.
Ce-mi place chestia de curatat geamurile pe care o foloseste cel din link-ul pus de Dragos ,perfect adaptata la marimea acvariului.
Are umor omu'.
Daca e cineva acasa,sa se mai uite din cand in cand la ele.Astea pana se stabilesc intr-un loc,se mai plimba prin acvariu.Sa le urmareasca sa nu-ti intre in pompa de valuri sa le faca confetti.
Ce super arata,e ca o bijuterie.Zoasi cat mai variati ca si culoare ar merge perfect in el.
Da-le niste congelate.Mysis(foarte hranitor),Supershrimp(la fel,cum ti-a spus si elven),Red plankton,Krill,etc.Cat mai diversificat.
Ce valori ai la apa acum?

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: