[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
PO4 si NO3 sunt factori limitatori unul pentru altul.Ca sa reduci nivelele este nevoie ca ambii sa fie prezenti.
Rowa poti sa-l scoti treptat,nu tot deodata.
Servus.
Sunt de aceeasi parere cu Dragos,mai ales ca am patit-o.
Am vrut sa fac acelasi lucru,am renuntat la Matrix si Denitrate si am mers doar cu skimmer si biopellete.Nu a fost cea mai buna miscare.(NO2 in apa)
Nu scoate Matrix-ul.
Cand l-ai scos prima data,s-ar putea sa-si fi lasat coada in gaura unde sta.Luna asta de zile in care nu s-a intamplat nimic si-o fi petrecut-o la "recuperare".
Pana in 5cm.Eu ii rup in jumatate sau mai putin(functie de marimea lor) si le dau de mancare o data pe saptamana.
Oasele le dau afara dupa ce au digerat absolut toata carnea.O sa aiba grija clown-ul sa le dea afara.
koala wrote:
pc.ciprian wrote:... eu atunci cand am recoltat frumusetea aia de cutiuta am folosit un peste ce mi l-a trimis cristicp pentur anemona...

Puiet de crap?

Da..."puiet de crap"

'reaku stie ce sunt ...ii folosesc la hranitul anemonei.Mananca anemona si LPS-ii ca spartii pestisori din astia.
Referitor la viermi,am si eu grupa mare dar nu i-am scos niciodata si nu am avut probleme cu ei.Si unii sunt chiar mari(15-20cm).
Va ajuta la identificare http://www.chucksaddiction.com/hitchworms.html
Bafta !!
Incearca sa amesteci in mancarea lor putin praf de ghimbir.
Frumos.
Poti sa indrepti putin pompa spre suprafata apei sa o valureasca un pic.
Scapi de biofilmul ala.
HQI.

image

image

T8.

image
Raman la vanzare:

Sistem de iluminare T8,complet,cu hanging kit – 60RON (bonus,doua neoane SERA Deep Sea Special 30W,reflector).
2 Lampi HQI 70W suspendabile,cu becuri AquaMedic Aqualine 13000K – 170RON/buc(se vand si separat:doar corpul lampii sau becul).
Detalii pe PM.

Ia un strecurator din ala mic de plastic cu sita fina,pune mancarea in el,lasa sa curga niste apa sa o decongeleze si dupa aceea poti sa le dai.
Nu baga si zeama aia in acvariu.
Un cub pe saptamana e cam putin zic eu.
Salut.
O singura completare la ceea ce au spus colegii mai sus.
Testele alea all-in-one nu sunt precise(sunt de cacao,as putea spune)
Ar fi bine sa ai teste separate,macar pentru parametrii de baza:NO3,PO4,Ca,Mg si KH.
Salut.
Poate il gasesti aici : http://www.chucksaddiction.com/hitchworms.html
Salut.
Este un peanut worm.
Lasa-l ca e folositor,baga-l inapoi pe piatra.
Salut,hraneste Ricordea cu bucatele de creveti,seara.(asta daca nu cumva faci lucrul asta deja)
Cand le-am cumparat erau cat o moneda de 10 bani,acum s-au dublat in dimensiune si s-au divizat.
1.Da,face curat pe langa anemona.Ai mei fac la fel.
2.Nu,nu o streseaza,anemona e destul de mare ca sa nu sufere din cauza dute-vino-ului pestelui.Se cearta cu cleaner-ul pentru ca acolo e teritoriul lui si doar al lui.Femela mea de clown il ia pe domnu' crevete de antene si-l muta mai incolo daca se gaseste prea aproape.
3.Anemonele au acest comportament,umflarea si dezumflarea lor nu e un comportament anormal.Uite a mea de exemplu,are acum la ora asta, tentaculele cat un fir de ata.

Intr-o zi,doua,hraneste-le pe alea rosii.
Inca ceva Gabriel,ai bagat vreo piatra noua in bazin din care ar fi putut sa iasa viermele?
Intreb in ideea ca e foarte posibil sa aiba mai multe stadii de dezvoltare si ar fi excelent sa stim care sunt,ca sa apucam sa facem de rigoare inca "din fasa"
Daca pot sta ascunsi in piatra mai mult timp,fara sa iasa,pana ajung la stadiul de monstru mancator de corali,atunci e mai nasoala treaba.

@viulian: uite aici cum arata o creatura din asta http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1775803
Arata fain astea verzi.
La astea rosii...din toate "progeniturile",doar anemona mea si inca una au bubble tips,pana in prezent.
Nu stiu de ce.
Imi pare rau sa aud asta,bine ca ai reusit sa-l scoti.
"Rod" si SPS-uri nu doar soft si LPS.Rapace creaturi.
Salut Gabriel.
Cum merge bazinul?
Nu turna si apa in care ai tinut piatra.Au avut loc o gramada de decese pe piatra respectiva,indiferent cat de bine a fost impachetata.
Nu-ti recomand sa pui apa asta in acvariu.

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: