[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Porites-ul galben...unde naiba e ca eu nu-l vad nicaieri in poze si-mi patineaza ochii de cat m-am uitat (sau poate nu m-am uitat eu unde trebuie)

L.E. Gata,l-am vazut...
Nu-mi deschide toate pozele
Iti iau si tie,nici o problema.
Sugestii nu prea am ce sa-ti dau pentru ca este prima data cand merg si eu.Atat stiu doar ca Duminica e inchis.

Uite aici adresa lor http://www.tropus-szeged.hu/

Vezi ca Shubi e umblat prin zona si poate te ajuta el cu mai multe info.
Eu puneam o data pe saptamana,un pic sub doza recomandata de ei.Daca saream de cantitatea asta,apareau niste alge maro pe substrat.
Vezi ca zemurile astea functioneaza foarte bine daca ai putin NO3 si PO4 in apa.

L.E. O chestie pe care am observat-o la mine,acum nu stiu daca exact asta a fost cauza dar dupa ce am inceput dozarea lor,coralii s-au "aprins" in ceea ce priveste culoarea in schimb rata lor de crestere a scazut,parametri de baza ramanand la fel.
Am patit eu ceva asemanator si tot de pe furtunul recirculantei.Atat doar ca la mine erau albe chestiile alea,coralii nu am vazut sa reactioneze dupa ce le-au tocat pompele de valuri,in schimb pestii se bateau pe ele.
Nu stiu ce ar putea fi.
kirucd wrote:Ce bureti?

Asta e buretele/ascidia de care zic:

Shubi wrote:

image

@reefer : Acum ai si tu versiunea asta de Photoshop.Se numeste Fauna Marin C.E. v1.2.3.
Merci Calin.
In Martie sper sa dau o fuga pana in Szeged sa-mi iau si eu niste bureti din aia cum am vazut la tine.Poate il corup si pe Sebi la un drum.Ce zici maestre?Te bagi?
Dap,este o milka.Intr-adevar pare albastra din cauza luminii dar de fapt este de un violet intens.

@reefer: Merci.

Ultima poza cu sistemul actual de filtrare si intretinere.
Urmatoarele vor fi cu full zeo.
Sa vedem ce-o sa iasa.

image
As scoate Purple plus si as baga un Actinic.
Ba da,imi face freza foarte bine.
Trece-ma si pe mine cu un bidon...
Sa fie,ca daca ma-ntreaba careva sa nu zic ca nu am si de-astea prin casa.
Gabriel wrote:
Pestele vad ca se plimba prin tot acvariul studiind cu atentie anumite zone si ciugulind continuu dar nu apitasii

Cartografiaza bazinul pentru a putea lansa ulterior misiuni de asasinare foarte precise.

O sa dea iama in ele imediat,o sa vezi.
In poza 3 este o alga,nu este coral.
Salut.
Se recomanda ca suprafata screen-ului sa fie rugoasa pentru a oferi un suport cat mai bun pentru alge.Altfel,risti sa se desprinda foarte usor si sa-ti ajunga in sump.
Uite aici http://www.marinebreeder.org/forums/viewtopic.php?f=132&t=10762&start=25
Wow...foarte frumosi coralii.Superb,mirific...nu mai cuvinte.
Salut Gabriel.
La schimb nu am de dat,dar as cumpara hystrix galben si caliendrum roz.
Sebastian Costin wrote:A mai testat cineva Red Sea Coral?
Eu vreau o sare ce sa imi dea valorile:
Ca-430, Mg-1380, Kh- 8.3 la 8.5

Da,eu o folosesc.
Parametrii la primul schimb,SG 1.025:

Ca 400
Mg 1300
KH 8

Schimbul 2,SG 1.025:

Ca 420
Mg 1300
KH 8

Asa ca,dom' Sebi,poti sa o folosesti cu incredere.O amesteci bine in galeata inainte sa prepari apa ca sa omogenizezi elementele.E perfecta pentru cei care tin KH-ul mai mic.
De ce vrei tu Mg la 1380?
Multumesc Dragos.
Sper sa fie o trecere cat mai lina.
Dom' Koala,eu zic sa te predai,esti incoltit,nu mai ai scapare
Shubi wrote:Da, o mai am si o duce bine.

Daca vei vinde vreodata din ea,cumpar eu.

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: