[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cristi
Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
NO3 - la fel
Ca - poti sa-l mai scazi putin.
Mg - la fel,lasa-l mai jos.
Iti spun astea pentru ca ziceai ca vrei sa incepi cu Zeovitul si asta cat de curand din cate inteleg.Incearca sa tii parametri la valorile recomandate de ei o perioada inainte de a face trecerea.Oricum sistemul va lua un mic soc cand schimbi cu zeo,asa ca se recomanda la bazinele deja functionale (si la tine merge deja de 2 ani) sa fie aduse la parametri lor si tinute pe cat posibil la aceste valori pana cand se face schimbarea,pentru ca aceasta sa fie cat mai usoara.Marjele de eroare la zeo sunt mult mai mici decat la sistemele clasice.
Salinitate - cu ce o testezi?Nu o tine asa de sus daca nu ai un instrument de precizie pentru testarea ei.Ce sare folosesti?
A,si sa nu uit,ia-ti un test de K+.
Scoica e superba.
Coralii s-au mai deschis la culoare?
Tu bagi trace-uri?De care si cat?

Pune niste poze daca poti,sa vedem cum arata coralii acum.
Servus.
Cum merge bazinul?
Pen' ca reactorul inca nu a ajuns (deja ma dispera ) si nu am noutati zeo,am zis sa scriu constatarea mea asupra CO2 scrubber-ului.
pH-ul s-a stabilizat excelent,variatia intre noapte si zi este 0.1,maxim 0,2 dar in ultimul timp sta mai mult pe 0.1
Consumul de Ca si KH a crescut.Aditionam Ca o data la 4 zile,acum o data la 2 zile.Aditia de KH aproape s-a triplat.
Ce am observat la corali: cresterea s-a accentuat puternic,in special la acropora.
Ia-ti sarea asta de care ziceam,incepe sa faci schimburile de apa cu ea si se regleaza si KH-ul,usor usor.
Levi,nu-i cam mare KH-ul?
La nutrienti mici,sa nu-ti arda tesutul SPS-urilor un KH asa de mare.Sa stii ca eu sunt foarte multumit de sarea Red Sea Salt (galeata albastra),are un KH mult mai prietenos,in jur de 7,5-8.
Levi,ce program de iluminare ai la bazin?
reefer wrote:M-ati rupt pe genunchi voi ... Ma temeam de raspunsul asta

Halal prietenie ...

LE : ma gandeam sa indrept pompele si sa le bag pe else ...sa bata inspre hoarda tatara , n-ar da randament ? cel putin am vazut ca nu se mai ridica asa de mult (piciorul) ...si-ar face pasi si fragutii aia mici...

Cosmine,nu o sa reusesti sa scapi de ei decat daca ii iei la penseta.Sunt foarte rezistenti la orice inafara de indepartarea mecanica.Cu pompele vor sta inchisi pana se obisnuiesc cu flow-ul,dupa aia sunt la loc.

Cum merge cu "vopselele"?
koala wrote:... e sufletist, e serios si e foarte pasionat!

Dap,daca a fost el in stare sa bata noaptea drumuri interjudetene ca sa salveze un hepatus...ce sa mai zici.
Multam' de info domnule
Bine de stiut.
Bine ai venit Levi.
Ce superbe sunt ricordea.
Arata foarte fain !!
Are dreptate Calin,cu niste GSP plantat acolo ar arata beton.
Am si eu vreo 3 varietati,niste parazoasi,cand ajungi la etapa aia.

Maine ar cam trebui sa schimb materialu' din sticla de 0,5L.
Aproape toata cantitatea si-a schimbat culoarea.M-a tinut fix o saptamana.
Felicitari pentru piticut,sa va traiasca si sa va bucurati de el !!!
Noaptea: pH - 8.00
Ziua: pH - 8.26 (asta e varful dupa 3 zile de functionare,mai mult de atat nu cred sa urce la mine)

Este un +.
Ce faine-s acroporele alea.
Don' Koala,a ajuns marfa.
Soferu' a fost cinstit si el,totu-i beton.

Multumiri tie si lui Dragos.
As merge asa cum zice Ionut dar as scoate purple si as pune un blue plus.
Coral plus sunt niste tuburi bune,foarte bune.
Nu stiu,mie nu-mi place purple-ul.Are niste varfuri de rosu mari de tot care mie cel putin mi-au facut probleme.Plus de asta,pietrele mi se pare ca prind o culoare de zici ca e Red Light District .
Spor maxim !!!

Forum Index » Profile for Cristi » Messages posted by Cristi
Go to: